- Dere har jo ikke noe talent!

Barbara Walters grillet Kardashian-søstrene.

KIM-HYSTERI: Kim Kardashian skaper hysteri hvorhen hun går. Foto: All Over Press
KIM-HYSTERI: Kim Kardashian skaper hysteri hvorhen hun går. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Barbara Walters (82) har plukket ut sin liste over de ti mest fascinerende menneskene i 2011. På lista er blant annet Kardashian-søstrene, som gjør det stort med sitt realityshow i USA.

Søstrene fikk likevel gjennomgå av den profilerte 82-åringen.

I et av spørsmålene til Kim (31), Kourtney (32), Khloe (27) og deres mor Kris Jenner (56), lurte Walters på hvordan jentene fortsatt klarer å holde seg i rampelyset.

- Dere driver egentlig ikke med skuespill, dere synger ikke, dere danser ikke. Dere har ikke noe, unnskyld meg, noe talent, utbrøt Walters.

- Men vi underholder likevel folk, svarte Khloe.

- Jeg tror det er en større utfordring å bli med i et realityshow, og få folk til å bli glad i deg for å være deg selv, var Kim Kardashians forklaring på suksessen.

- Ingen av oss tror vi har talent. Ingen av oss tror vi kan synge, drive skuespill eller danse, svarer Khloe.

På listen til Barbra Walters ellers ligger den avdøde Apple-eieren Steve Jobs på toppen. Amanda Knox, Herman Cain, Donald Trump, Derek Jeter, Simon Cowell, Modern Family-stjernene Eric Stonestreet og Jesse Tyler Ferguson, Pippa Middleton og Katy Perry er de andre på listen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ektemannen må flytte mot sin vilje

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer