- Dere har ikke betalt husleien på 18 måneder

Småbarnsforeldrene var i ferd med å bli kastet på gaten, da «Luksusfellen»-ekspertene kom på besøk. Se video!

SEOGHØR.NO: «Luksusfellene»-ekspertene Silje Sandmæl og Christian Vennerød er vant til krevende utfordringer i TV3-programmet hvor de hjelper nordmenn med økonomisk rådgivning.

Men selv den garvete duoen får seg en tøff utfordring når de i onsdagens episode møter samboerparet Therese Marthinsen (28) og Jan Tore Kiserud (31) fra Moss - som har en datter sammen.

Etter å ha gått igjennom parets gjeld, oppdager de to at paret skylder totalt 1,4 millioner kroner,  inkludert 35 000  kroner i ubetalt husleie.

Det innbar at leiligheten de bodde i, var på vei til å bli tvangssolgt, da de populære rådgiverene Vennerød og Sandmæl kom på besøk.

- Dere har ikke betalt husleien på ett og ett halvt år. Plutselig står dere der uten ett sted å bo, og med et lite barn som dere har ansvaret for. Hvorfor i all verdens navn tar dere ikke kontakt med borettslaget før det går så langt? spør Vennerød.

Den tøffe nyheten fører til en følelsesladd reaksjon fra Therese og Jan Tore.

- Jeg venter heller med å ringe til jeg føler jeg har penger å tilby til å nedbetale. Og så håper jeg hver gang at «neste måned har vi penger til det». Men så ligger vi så på etterskudd, at de pengene de kommer aldri, sier Jan Tore foran kameraene.

- Det verste er jo at vi har en liten jente. Det er det verste. Det er ikke et sånt liv hun skal få tak i, legger en tårevåt Therese til.


Se det følelselsesladde klippet øverst i saken.

Hvordan det går med paret ser du i «Luksusfellen» på TV3 onsdag kl. 20.30. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjøpte 20 biler på tre år