Christine Quinn:

- Dere er så forbanna syke

Realitystjernen har blitt anklaget for å ha forfalsket graviditeten sin. Nå slår hun tilbake.

FÅTT NOK: Christine Quinn har fått nok av ryktene om at hun løy om graviditeten. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
FÅTT NOK: Christine Quinn har fått nok av ryktene om at hun løy om graviditeten. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Selling Sunset»-profilen Christine Quinn (33), er for tiden i hardt vær. Det etter at flere har hevdet at hun angivelig har løyet om at hun var gravid.

I fjerde sesong av realityserien dokumenterer 33-åringen hele sin graviditets- og fødselsreise. Nå har hun sett seg lei av all kritikken som har strømmet inn og bestemt seg for å slå tilbake.

Det melder E! News.

GAVER: Medlemmene i 4ETG mottok noe intime gaver på den røde løperen før P3 Gull. Video: Jonas Hammer. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Dere er syke

Lørdag tok Quinn til Instagram-story for å ta opp en privat melding hun hadde fått tilsendt.

En skjermdump av meldingen viser at brukeren anklager realitystjernen for å forfalske graviditeten og spør hvorfor hun ikke er åpen om å ha brukt surrogat.

Brukeren skal også ha anklaget 33-åringen for å gi urealistiske forventninger til andre mødre.

«Det er uærlig og en skam», skrev brukeren.

Det fikk imidlertid Quinn til å tenne på alle plugger, og hun var raskt ute med å benekte påstandene:

- Dere er så forbanna syke, svarte hun til skjermdumpen av meldingen.

SKANDALE: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket, nå blir sexskandalen en TV-serie. Video: Hulu/Steffen Pettersen Vis mer

Krever unnskyldning

Quinn slettet posten etter kort tid, men Us Weekly klarte å fange den opp før den ble fjernet.

Hun tok senere til Twitter, hvor hun skrev følgende til kritikken:

«Til alle dere som fortsatt er på graviditetsgate, vær så vennlig å se storyene mine på Instagram. Og si unnskyld. Det er seriøst så sårende».

«Du kan legge ut bilde av fødselen og disse konspirasjonsfolkene vil fortsatt ikke tro deg. Litt sykt», kommenterte en følger under Twitter-innlegget. «Selling Sunset»-stjernen fikk med seg den støttende kommentaren og svarte «haha, så sant, babe».

GÅR VIRALT: Postens julefilm i år har fått navnet «When Harry met Santa». Se hvorfor den har skapt reaksjoner flere steder i verden. Video: Posten. Vis mer

Dramatisk fødsel

Det var i mai Quinn og ektemannen Christian Richard ble foreldre til en liten gutt. Babyen har fått navnet Christian Georges Dumonte.

Fødselen ble imidlertid en svært dramatisk affære. I et innlegg på Instagram fortalte Quinn at hun er meget takknemlig for at både hun og sønnen fortsatt er i live.

«Gratulerer med tomånedersdagen min søte, lille baby! For to måneder siden gjorde du en ekstremt dramatisk entré, akkurat som din mamma», innledet hun.

Quinn var på innspilling da vannet gikk - to uker for tidlig. I all hast ble hun fraktet til sykehuset, der hun fikk konstatert at hun allerede hadde ni centimeter åpning.

INNBRUDD:Denne overvåkningsvideoen viser to menn rsom raner huset til kjendisfruen Dorit Kemsley. Video: AP/ NTB. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

«Utrolig takknemlig»

33-åringen hadde intense smerter som gjorde at hun begynte å hyperventilere, fortalte hun.

Og da både hennes egen og barnets hjertefrekvens sank dramatisk, ble hun fraktet til operasjonssalen for et haste-keisersnitt.

Det viste seg at den lille guttens navlestreng lå rundt halsen hans, ifølge Quinn.

«Baby C var bare noen sekunder fra ikke å klare seg», forklarte realitystjernen i innlegget.

Så skal hjertet hennes ha stoppet.

BRÅ VENDING: Det blir dramatisk når en av deltakerne i «American Idol» skal motta dommerenes tilbakemeldinger. Video: Rød Løper/ABC Vis mer

«Kirurgene hadde ikke en gang tid til å telle instrumentene sine før de sydde meg sammen da hjertet mitt sluttet å slå. De sendte meg rett til røntgen etter operasjonen for å dobbeltsjekke at det ikke befant seg noen kirurgiske instrumenter igjen i kroppen min. Jeg er utrolig takknemlig overfor legene og kirurgene som reddet oss begge», understreket hun i Instagram-innlegget fra i sommer.

LES OGSÅ: - Føler meg forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer