Chrissy Teigen fikk gravidspørsmål:

- Dere er så brutale

Tobarnsmoren slo tilbake etter rød løper-opptreden.

GRAVIDHETS: Etter at Chrissy Teigen troppet opp på Emmy Awards-løperen mandag kveld, har hun måttet ta til motmæle mot kroppshets. Foto: Matt Winkelmeyer/ Getty Images/AFP/ NTB scanpix
GRAVIDHETS: Etter at Chrissy Teigen troppet opp på Emmy Awards-løperen mandag kveld, har hun måttet ta til motmæle mot kroppshets. Foto: Matt Winkelmeyer/ Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer

Modell og forretningskvinne Chrissy Teigen (32) var blant stjernene som entret den røde løperen under årets Emmy Awards tidligere denne uken.

Chrissy tok seg strålende ut i sin glitrende sølvkjole fra Zuhair Murad, et designmerke hun har vært iført på rød løper tidligere, men det var ikke bare antrekket hun fikk oppmerksomhet for.

Dessverre.

- Fødte nettopp et barn

Den suksessrike stjernen måtte nemlig også ta til motmæle mot frekke kommentarer som gikk på hvordan kroppen hennes tok seg ut på Emmy-løperen.

Harper's Bazaar skriver at et såkalt nettroll kommenterte følgende på et bilde av supermodellen på Twitter:

- Jeg spør om dette med størst mulig respekt, men er Chrissy Teigen gravid igjen?

PÅ RØD LØPER: Chrissy Teigen var flott i denne designerkjolen på Emmy Awards-løperen mandag kveld. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Chrissy Teigen var flott i denne designerkjolen på Emmy Awards-løperen mandag kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vedkommende valgte dessuten å «tagge» Chrissys Twitter-bruker i kommentaren sin, hvorpå 32-åringen kom med følgende skarpe motsvar til nettrollet:

- Jeg fødte nettopp et barn, men takk for at du er såååå ærbødig, svarte hun sarkastisk.

Senere fulgte Chrissy opp med en ny Twitter-melding, der hun tilsynelatende uttrykte sin frustrasjon over folks frekke kommentarer:

- Søren. Dere er så brutale, folkens.

Fansen til den lite selvhøytidelige stjernen tok for øvrig også Chrissy i forsvar mot kroppshetsen.

- For å informere deg, så fødte Chrissy nylig, og hun ser heitere ut enn noensinne. For det andre, spør ALDRI en kvinne om hun er gravid. Bare ikke gjør det, skrev en Twitter-bruker, ifølge Harper's Bazaar.

CHRISSY TEIGEN OG JOHN LEGEND: Stjerneparet strålte sammen på Emmy Awards 2018. Foto: NTB scanpix
CHRISSY TEIGEN OG JOHN LEGEND: Stjerneparet strålte sammen på Emmy Awards 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Fokusere på å være gravid

I mai ble Chrissy Teigen mamma til sønnen Miles (4 md.), som hun fikk med ektemannen John Legend (39). Fra før av er stjerneparet foreldre til datteren Luna (2), som ble født i 2016.

Tidligere har modellen gitt uttrykk for at hun har et relativt avslappet forhold til sin egen kropp, og til hvordan den er blitt påvirket av svangerskap og fødsel.

I et intervju med People i 2017, etter å ha født Luna, snakket Chrissy blant annet om at hun var opptatt av andre ting enn sitt eget utseende mens hun gikk gravid.

- Jeg ønsket ikke å gå rundt og tenke på at jeg måtte være i form til et Victoria’s Secret-show for eksempel. Jeg trengte å fokusere på å være gravid, på få et sunt barn og å være mamma. Det var mitt hovedfokus, ikke hvordan jeg så ut, sa hun til People den gang.

MED DATTEREN: Chrissy Teigen og John Legend sammen med lille Luna i juni i år. Noen uker tidligere fikk paret sønnen Miles sammen. Foto: Jerod Harris/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
MED DATTEREN: Chrissy Teigen og John Legend sammen med lille Luna i juni i år. Noen uker tidligere fikk paret sønnen Miles sammen. Foto: Jerod Harris/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer

Det er ingen ukjent sak at en god del mødre, spesielt i Hollywood, kjenner på et press om å miste «babyvekten» temmelig fort etter fødsel. I samme intervju fortalte Chrissy at hun selv prøvde å ignorere dette presset:

- Jeg hadde noe mye viktigere som skjedde i livet mitt enn å tenke på hvordan kroppen min så ut. Jeg ønsket å komme i gang med å være aktiv og sunn igjen, men jeg ville ikke bli besatt av det. Jeg trente og tok vare på meg selv, men jeg var ikke besatt.

Sammenlignet seg med pære

Tobarnsmoren har fått en stor tilhengerskare på både Twitter og Instagram, blant annet fordi hun deler selvironiske, jordnære og hysterisk morsomme innlegg og bilder.

Etter at hun ble mamma for andre gang denne våren, har Chrissy blant annet fått ros for å vise et ærlig bilde av hvordan kroppen kan se ut etter fødsel.

I sommer delte hun blant annet bilder og video av strekkmerkene sine, som hun viste frem for fansen på Instagram Story mens hun kun var iført en bikinitruse.

- Jeg tipper at disse ikke kommer til å gå bort. Dette er min nye kropp, sa hun mens hun filmet kroppen sin.

Kort tid etter fødselen omtalte dessuten Harper's Bazaar et av Chrissys mange gøyale Instagram-innnlegg, der hun spøkefullt sammenligner seg selv - iført en «nettingtruse» fra sykehuset - med en pære pakket inn i et beskyttende nett.

LES OGSÅ: Nektet å svare på gravid-spørsmål