Bianca Ingrosso:

- Dere er ingenting

Influenseren med klar melding etter at hun skal ha avbrutt en slåsskamp i helgen.

SLÅSSKAMP: Bianca Ingrosso forteller at hun ble vitne til slåsskamp i helgen. Da måtte hun bryte inn. Foto: Aftonbladet / IBL/ NTB scanpix
SLÅSSKAMP: Bianca Ingrosso forteller at hun ble vitne til slåsskamp i helgen. Da måtte hun bryte inn. Foto: Aftonbladet / IBL/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg løp selvsagt frem og ropte for å stoppe det, for folk sto bare å så på, sier Bianca Ingrosso (25) på Instagram-story denne helgen.

Overfor sine 1,1 millioner følgere forteller nemlig den svenske influenseren at hun ble vitne til en slåsskamp mellom flere gutter på gaten på lørdag, og at hun ikke så noen annen utvei enn å bryte inn.

- Dere er ingenting

- Fy faen, for noen duster dere er som slåss. Klarer dere ikke føre en samtale eller kontrollere aggresjonsproblemene deres?, sier hun ifølge Expressen.

Ifølge 25-åringen var det ingen andre som gjorde noe, og hun tok derfor selv tak i det. I etterkant skal guttene ha hyllet hverandre, hvorpå Ingrosso ble møtt med latter.

- Altså dere menn, eller unnskyld, gutter, er ingenting, fortsetter hun.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

I løpet av de siste årene har Bianca Ingrosso delt så å si alt med følgerne sine i sosiale medier. Det gjelder livets opp- så vel som nedturer, og det er tilsynelatende ingenting hun holder igjen på.

Det betyr også at hun stadig får høre det av fansen, og 25-åringen er ikke redd for å slå tilbake - ei heller si hva hun mener som hun gjorde i ovennevnte situasjon.

Slo tilbake

Det gjorde hun også i sommer, etter at Sveriges justis- og migrasjonsminister, Morgan Johansson, minnet om viktigheten av å unngå store folkemengder og fester for å holde smittespredningen av coronaviruset i landet nede.

Samtidig rettet han nemlig kritikk mot en fest i Båstad som blant andre Ingrosso og andre influensere deltok på.

Festen ble flittig dokumentert på Ingrossos Youtube-kanal, hvor hun delte videoen med tittelen «Fest med oss i Båstad».

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Her deltok de på en middag med mange gjester, etterfulgt av en kveld ute på fest. Dette fikk hun mye kritikk for fra egne følgere, ifølge Aftonbladet.

Kort tid senere fikk hun også kritikk fra den svenske regjeringen, som mente man oppførte seg på en upassende måte.

- Det er dypt upassende om folk er veldig nære hverandre. Det handler også om hvilke signaler man sender til omverdenen, het det fra Johansson ifølge den svenske avisa.

I etterkant har 25-åringen svart for seg til Expressen:

- Jeg fulgte alle regler som nattklubben hadde. Vi hadde en avstand på minst tre meter per bord, og vi var ikke mer enn ti personer per bord, som er i henhold til reglene.

SEXLEKETØY: I den nyeste episoden av «Wahlgrens verden» får Benjamin en gave av søsteren Bianca som er litt utenom det vanlige. Vis mer

Videre mente Ingrosso at hun får være der hun selv ønsker å være da hun har antistoffer mot coronaviruset.

- Politiet var også der og hadde alt under kontroll, la hun til.

LES OGSÅ: Fansen raser etter realityprofilens Göteborg-besøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer