ELSKER NORGE: Patrick Dempsey elsker Norge, og skulle gjerne tilbragt mer tid i Oslo.  Foto: Foto: Anders Myhren, Seher.no
ELSKER NORGE: Patrick Dempsey elsker Norge, og skulle gjerne tilbragt mer tid i Oslo. Foto: Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Dere er alle nydelige!

Patrick Dempsey elsker Norge og synes Oslo er en romantisk by.

SEHER.NO: Torsdag kveld var det duket for storslagen filmfest på Colosseum kino i Oslo, da den romantiske komedien "En ekte Mann" hadde premiere.

Se videointervju og bilder fra den røde løper lenger ned

Og blant kjendisene som skred nedover den røde løperen den regntunge kvelden, var ingen ringere enn de to hovedrolleinnehaverene og superstjernene Patrick Dempsey (42), kjent fra "Grey`s Anatomy", og Michelle Monaghan (32).

Filmparet ankom Oslo sent onsdag kveld for å være tilstede under premierekvelden, og begge synes det var stort å tilbringe tid i vår lille hovedstad.- Det er fantastisk å være her, jeg elsker det! Alle har vært kjempetrivelige. Jeg skulle ønske jeg kunne sett mer, sier Dempsey til Seher.no.Og når det gjelder norske kvinner, hadde Dempsey bare èn ting å si "dere er alle nydelige".

Inne i kinosalen innrømmet Dempsey i tillegg at han synes Oslo er en svært romantisk by, og at han gjerne skulle tilbragt flere uker her.

- Dette er en romantisk by jeg gjerne skulle vært i to uker til, humret han.


Dermed er det ikke helt usannsynlig at det er hit tv-legen kommer dersom det noensinne skulle bli slutt mellom han og kona Jillian Fink.

Flere norske kjendiser hadde også tatt turen til Colosseum torsdag, både for å ta en titt på "McDreamy" og for å se litt god romantikk på storskjerm.

Blant stjernene som skred ned den røde løperen var "Rikets Røst"-reporter og "fashionista" Pia Haraldsen (26), som for anledningen hadde ikledd seg skyhøye YSL-pumps.

Men noen "McDreamy"-fan er hun egentlig ikke.- Jeg har aldri sett den serien han spiller i, men han er jo søt å se på da, sier Pia til Seher.

Tv-personligheten hadde også tatt med seg sin venninne Liv Marit Wedvik (38) på premieren. Og countrydronningen visste egentlig ikke helt hva hun gikk til, da hun hadde tatt turen "helt på sparket".- Ja, det her er helt impulsivt for meg, lo Liv Marit.

En strålende blid og vakker Venke Knutson (29) var også tilstede torsdag kveld. Hun hadde tatt med seg en venninne på premieren, og heller ikke hun har sett særlig mye på "Grey`s Anatomy".- Jeg har egentlig ikke fått sett det, men det er veldig mange som er store fans, venninna mi er det, sier hun til Seher.

Filmens andre hovedrolleinnehaver, flotte Michelle Monaghan, som tidligere har hatt roller i storfilmer som "Mission Impossible 3" med Tom Cruise, synes også det var stort å få ta del i filmpremieren i Norge.- Det er helt fantastisk her. Dette er første gang jeg har vært her, og det er bare helt utrolig vakkert. Uheldigvis er vi her så kort, men vi har planer om å komme tilbake, sier hun til Seher.
Og hun hadde bare lovord å si om sin barske og svært populære motspiller.

- Ja, det var stort å få jobbe med "McDreamy", humret hun inne i kinosalen.

De to stjernene, som forlot Oslo etter premieren, endte kvelden med å kaste to brudebuketter de fikk tildelt ut til publikum fra scenen.

LES OGSÅ: - Ingen McDreamy for kona

Se videointervju og bilder fra premieren nedenfor:

[obj:media:6412]

HANSKEGLADE: Mye presse var dukket opp for å intervjue stjernene, som fikk strikkehansker av Her og Nå. Foto: Foto: Anders Myhren, Seher.no
PÅ PREMIERE: Pia Haraldsen innrømmet at hun ikke har sett på "Grey`s Anatomy", men gledet seg likevel til film. Foto: Foto: Anders Myhren, Seher.no
FANS: Mange fans var kommet til Colosseum for å hylle superstjernene. Foto: Foto: Anders Myhren, Seher.no
NORSKE STJERNER: Flere norske kjendiser ankom filmpremieren på Colosseum. Popstjernen Venke Knutson hadde med seg en venninne. Foto: Foto: Anders Myhren, Seher.no
PÅ SPARKET: Liv Marit Wedvik var blitt invitert med på premiere av venninnen Pia Haraldsen. Foto: Foto: Anders Myhren, Seher.no
FLOTTE: Michelle Monaghan og Patrick Dempsey strålte på den røde løperen i Oslo, og tok seg villig tid til intervjuer og autografsignering. Foto: Foto: Anders Myhren, Seher.no
MCDREAMY: Flere fans hylte da Patrick "McDreamy" Dempsey skred nedover den røde løperen. Foto: Foto: Anders Myhren, Seher.no