Kylie Jenner og Travis Scott får kritikk etter fødselen:

- Dere burde være hjemme og passe på barnet deres

Fansen reagerer på at det ferske foreldreparet tilsynelatende har svært mye fritid.

FÅR KRITIKK: Fansen har begynt å reagere på at det ferske foreldreparet Travis Scott og Kylie Jenner tilsynelatende tilbringer mye tid borte fra sin to måneder gamle datter. Foto: NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Fansen har begynt å reagere på at det ferske foreldreparet Travis Scott og Kylie Jenner tilsynelatende tilbringer mye tid borte fra sin to måneder gamle datter. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Helt i starten av februar kunne Kylie Jenner (20) endelig bekrefte de utallige gravidspekulasjonene, da hun røpet at hun og kjæresten Travis Scott (25) var blitt foreldre.

har parets lille datter, med det noe spesielle navnet Stormi Webster, rukket å bli et par måneder gammel.

Imidlertid er Kylies førstefødte fortsatt et lite spedbarn, og nå reagerer en del av fansen hennes på at hun og kjæresten tilsynelatende er mye borte fra den lille.

I helgen koste paret seg sammen på den celebre Coachella-festivalen i California, der Kylie Jenner blant annet vekket oppsikt i en neonrosa parykk.

PÅ FESTIVAL: Kylie og storesøster Kendall Jenner (t.h.) hygget seg sammen på Coachella i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PÅ FESTIVAL: Kylie og storesøster Kendall Jenner (t.h.) hygget seg sammen på Coachella i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Delte festivalbilder

I forbindelse med Coachella-besøket har den verdensberømte 20-åringen delt en rekke bilder på Instagram-kontoen sin.

Der har hun blant annet publisert et bilde av at hun og to venninner er på vei inn i et privatfly - etter alt å dømme for å reise på absolutt første klasse til musikkfestivalen.

Hun har også publisert det som skal være sitt første parbilde med kjæresten, som ser ut til å være tatt om bord i et kjøretøy med blått lys.

Saken fortsetter nedenfor.

the wind you guys, is this necessary?

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

👾

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Får krass kritikk

Som en del av den ekstremt omtalte Kardashian-/ Jenner-klanen, hører det med at «Keeping Up With the Kardashians»-fansen følger med på alt man foretar seg - og gjerne kritiserer dette over en lav sko.

Og kritikken i kommentarfeltene til de nevnte bildene, har ikke latt vente på seg.

En rekke fans setter spørsmålstegn ved hvorfor Kylie og kjæresten er såpass mye på farten, kort tid etter at de ble foreldre sammen:

- Har en to måneder gammel baby, men jeg skal bare hoppe på privatflyet mitt og dra på Coachella.

- Reiser hun fra ungen sin for å dra og bli full?

- Har ikke du en baby å passe på.

- Dere burde heller være hjemme og passe på den babyen deres ... Dere vil få masse tid til dette når hun er litt eldre.

- Dere vet at hun har en barnepike på fulltid som gjør omtrent alt, og Kylie holder henne [datteren] når hun har lyst. Hun er altfor umoden og opptatt av sitt eget liv til å ta vare på et barn!

- Tenk å aldri være nødt til å passe på sitt eget barn ... Jeg fatter det ikke.

- Stormi er ikke særlig gammel ennå engang. Jeg vemmes over at hun er ute og fester allerede, med en nyfødt baby hjemme. Dette ville jeg sagt om enhver forelder.

Saken fortsetter nedenfor.

- Fortjener en pause

Mens mange altså rynker på nesen over at det ferske foreldreparet tilsynelatende har få skrupler med å reise fra lille Stormi, er det andre Instagram-brukere som tar dem i forsvar.

- Herregud, alle disse folkene som spør hvor babyen hennes er. Hun er åpenbart sammen med noen [Kylie] stoler på, er det en som skriver, og påpeker videre at Kylie «bare er menneskelig og også fortjener en pause».

Det er flere som mener at «mammapolitiet» i kommentarfeltet til Kylie bør roe seg ned:

- Du trenger ikke å være hjemme med babyen din 24/7, dere er latterlige, folkens.

- Og å dømme noen når man bare får et glimt av deres Instagram er umodent og tullete. Foreldre trenger tid borte, tid for seg selv. Noen foreldre er borte over 60 timer i uken på jobb. Jeg er sikker på at Kylie er en mor som er til stede, som har masse tid hjemme og en fleksibel timeplan som åpner for mye familietid, skriver en av følgerne hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

Koste seg med Stormi

Uansett er det ikke bare Coachella-festivalen Kylie og Travis har kost seg med de siste dagene.

People skriver nemlig at duoen også hygget seg på basketballkamp i rapperens hjemby Houston onsdag.

For øvrig var det da paret viste seg sammen på en annen basketballkamp i april i fjor, at romanseryktene rundt dem først begynte å svirre.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ BASKETKAMP: Kylie Jenner og Travis Scott så kampen mellom Houston Rockets og Minnesota Timberwolves i Houston, Texas onsdag. Foto: AP/ NTB scanpix
PÅ BASKETKAMP: Kylie Jenner og Travis Scott så kampen mellom Houston Rockets og Minnesota Timberwolves i Houston, Texas onsdag. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Imidlertid ser det ut til at lille Stormi var med på turen, ettersom Kylie publiserte flere søte Snapchat-videoer av datteren tidligere på dagen.

Ifølge People var datteren iført en rød overdel som matchet draktene til hjemmelaget Houston Rockets, og Kylie brukte igjen ulike Snapchat-filtere på datterens fjes - noe hun faktisk er blitt kritisert for tidligere.

- Hei, lykkelige jente. Jeg elsker deg. Jeg elsker deg! sa Kylie Jenner i en av videosnuttene, der hun også ga datteren en nuss.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.12.2015 Vis mer

LES OGSÅ: - Aldri kjent på savnet etter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer