- Dere burde skamme dere

Debatten raser på YouTube etter at ukas mest omtalte filmklipp havnet på videotjenesten.

LATTER: - Jeg hadde latt henne pusse tennene mine, skriver en amorøs kommentator på YouTube om flotte og flinke Ingerid. Foto: SCANPIX
LATTER: - Jeg hadde latt henne pusse tennene mine, skriver en amorøs kommentator på YouTube om flotte og flinke Ingerid. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det famøse klippet med skiskytter Lars Berger som gjør sexgester bak ryggen på NRK-reporter Ingerid Stenvold har gått som en farsott verden over.

Klippet, som ligger ute på videotjenesten YouTube.com, har på fem dager blitt sett av over 250.000 personer!

- Sånt skjer når videoer havner på YouTube, forteller fjorårets nyhets- og sportsformidler Stenvold til Seher.no angående det enorme antallet seere.

- Jeg tar det hele med stor ro. Jeg har jo ikke gjort noe galt!

Men det er ikke mange av seerne som tar det like mye ro. For mens enkelte jubler over Ingerids sjarm, er det andre som ser på dette som en gyllen anledning til å ta en politisk debatt.

- Jeg hadde latt henne pusse tennene mine, skriver en amerikansk kar med stor sans for reporteren. - Så utrolig barnslig moro, skriver en annen om klippet.

Norge som turistland, og ikke minst vår deltagelse i Irak-krigen og jakt på hvaler blir tatt opp i stor grad i de 570 kommentarene reportasjen har fått. Mens enkelte kaller landet for feigt og usselt, er det andre som mener at vi burde være flaue over oss selv.

- Dere burde skamme dere! freser en amerikaner som kaller seg "IHateNorwegianWhalers" på nettstedet.

- Dere vandrer rundt smilende mens Staten rundlurer dere, skriver en, tett fulgt av en annen: - Nordmenn er rett og slett onde!

- Norge er fullt av rike og smarte mennesker. Alle de dumme og fattige emigrerte jo til Amerika på 1900-tallet, skriver en 20 år gammel jente ...

Vil du fortsette debatten? Klikk her.

Her kan du se klippet:


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer