Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

- Der har vi et problem

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard avslører at de er uenige om spesielt én ting.

UENIG: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom åpner seg om en uenighet i forholdet. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
UENIG: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom åpner seg om en uenighet i forholdet. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42) har smeltet mange hjerter med sin realityserie «Petter + Vendela», og for tiden er paret aktuelle i TV 2-programmet «Sofa».

Ikke bare har duoen hatt sin egen realityserie, men de møttes faktisk også under innspillingen av et realityprogram. Kirsebom og Pilgaard møttes nemlig under «Farmen Kjendis» i 2017, og helt siden den gang har kjærligheten blomstret mellom dem.

Som de aller fleste kjærestepar har også duoen ulike syn på ting. Og nå røper turtelduene overfor Nettavisen at de har delte meninger når det kommer til hvor de skal flytte.

LEKEN: I siste «Sofa»- episode for 2021 fikk Petter Pilgaard en leken gave av forloveden Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Vis mer

- Et problem

På spørsmål fra avisen om paret noen gang har måttet sette ned foten, svarer Pilgaard:

- Jeg har veldig lyst til å reise til utlandet for å bo der fordi jeg er ikke særlig glad i vinteren. Der har vi jo et problem.

- Jeg kunne gjerne solgt alt hjemme og bare stukket til utlandet, legger han til.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard ble følsom da han forberedte seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Til tross for Pilgaards ønske om å flytte til varmen, gir Kirsebom uttrykk for at hun ikke ønsker å flytte fra Norges kjølige påkjenninger.

- Vi jobber jo begge to her hjemme. I tillegg har vi alle vennene og familiene våre her. Jeg tror dessverre det blir litt vanskelig, innrømmer Kirsebom overfor Nettavisen.

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Forlovet seg

Selv om det kanskje ikke blir flytting med det første har paret trolig nok å gjøre her hjemme i Norge. I sommer skal de nemlig gifte seg.

Allerede til sommeren, nærmere bestemt i juni, skal de gi hverandre sitt ja på Hotel Continental i Oslo. Paret som forlovet seg i 2019 røpet gladnyheten overfor «God Kveld Norge».

«SOFA»: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard snakker om at Khloé Kardashian brukte et bildet av Vendela. Vis mer

Paret kunne også fortelle at de er i full gang med bryllupsforberedelsene.

- Jeg hadde aldri trodd det var så mye å planlegge til et bryllup jeg. Jeg trodde det bare var å samle en gjeng, ha litt mat på bordet og noe godt i glasset, fortalte Pilgaard om planleggingen.

Kirsebom på sin side har allerede kjole på plass, men har tidligere innrømmet overfor Se og Hør at planleggingen har vært en utfordring.

- Vi er i full gang, nå skjer det! Det er kjempeherlig og gøy. Ting har endelig åpnet opp og alt blir mye lettere. Vi har prøvd å planlegge lenge, men det har vært kjempevanskelig. Nå blir det vår, og nå blir det bryllup, fortalte hun.

LINDMO: Flere tror fremdeles at kjæresteparet Petter Pilgård og Vendela Kirsebom er et stunt. Her svarer de på anklagene. Video: Lindmo / NRK Vis mer

LES OGSÅ: Hemmelig vielse: - Skjedde aldri

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer