Nicole Kidman:

Deprimert etter bruddet

Nicole Kidman åpner opp om den tunge tiden etter bruddet med eksmannen Tom Cruise.

STJERNEPAR: Tom Cruice og Nicole Kidman var et populært par på 90-tallet. Her fra 1996. Foto: Shutterstock / Bei / REX / NTB
STJERNEPAR: Tom Cruice og Nicole Kidman var et populært par på 90-tallet. Her fra 1996. Foto: Shutterstock / Bei / REX / NTB Vis mer
Publisert

På 90-tallet var det få Hollywood-par som var så profilerte som Nicole Kidman (54) og Tom Cruise (59). Den tidligere duoen ga hverandre sine «ja» i 1990, men skilte lag i 2001 - etter elleve tilsynelatende lykkelige år som ektefeller.

Kidman har tidligere uttalt at Cruises plutselige ønske om å skilles kom som lyn fra klar himmel. Årsaken til skilsmissen skal ha vært at den kontroversielle scientologikirken, som 59-åringen har vært medlem av siden 1990, ikke likte hans kone.

«BIG LITTLE LIES»: Den stjernespekkede serien, med blant annet Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Meryl Streep på rollelisten, er tilbake med ny sesong. Video: HBO. Vis mer

Ekteskapet mellom Kidman og Cruise er for lengst et tilbakelagt kapittel, likevel har fansen til stadighet dratt opp temaet igjen. Dét til tross for at paret selv sjelden uttaler seg om tiden som ektefeller.

Nå har imidlertid Kidman uttalt seg om den tunge tiden etter skilsmissen med superstjernen.

SKILT: I elleve år var Kidman og Cruise gift, men plustelig ville sistnevnte skilles. Foto: Shutterstock / Kip Rano / REX / NTB
SKILT: I elleve år var Kidman og Cruise gift, men plustelig ville sistnevnte skilles. Foto: Shutterstock / Kip Rano / REX / NTB Vis mer

Åpner opp om bruddet

I et intervju med «This Cultural Life» på BBC Radio 4 forteller Kidman at hun led av depresjon etter skilsmissen med Cruise, og derav også under innspillingen av filmen «The Hours». Det skriver svenske Aftonbladet.

– Jeg kunne ikke føle min egen kropp, sier hun om tiden etter bruddet, ifølge Daily Mail.

Til tross for at skuespilleren ikke hadde det lett på privaten, imponerte hun såpass at hun vant en Oscar for rollen i filmen.

Nå er det nesten 20 år siden Kidman spilte rollen som den verdenskjente forfatteren Virginia Woolf.

Filmen handler om Virginia Woolfs kompliserte liv og tragiske selvmord. I 1941 druknet hun i elven Ouse, og Kidman skal ha insistert på å spille i selvmordscenen selv – uten en stuntkvinne.

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

Igjen og igjen gikk hun nedover elven med store steiner i lommene, og en vond tanke dukket opp hos skuespilleren.

– Tanken på å slippe Virginia inn i meg var vidåpen for meg, og Stephen (Daldry, filmens regissør) så det og behandlet meg forsiktig, sa hun videre.

Rollen resulterte som nevnt i en Oscar, og Kidman vant prisen for beste skuespillerinne.

Gift på nytt

I dag er Kidman sammen med den australske artisten Keith Urban (54). Tilbake i 2006 sto skuespiller Kidman hvit brud, da hun giftet seg med Urban. I år er det hele 15 år siden ekteparet ga hverandre sitt «ja», noe som ble markert med et hett bilde på Instagram.

Bildet er uten tvil mer dristig enn resten av innholdet på Kidmans profil, men det virker ikke å plage fansen stort.

Sammen har paret døtrene Sunday Rose (13) og Faith Margaret (11). Kidman har også to eldre barn sammen med hennes tidligere ektemann Cruise, Isabella Jane (29) og Connor (26).

LES OGSÅ: Kardashians årlige julekort: - Hvor er Kourtney?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer