Charlize Theron:

- Depresjonen slo meg ganske hardt i ansiktet

Hollywood-stjernen måtte drastisk opp i vekt til filmrolle.

HARD JOBB: Hollywood-stjernen slet med å kvitte seg med kiloene hun måtte legge på seg til filmen Tully. Foto: NTB Scapix
HARD JOBB: Hollywood-stjernen slet med å kvitte seg med kiloene hun måtte legge på seg til filmen Tully. Foto: NTB Scapix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør): Helt siden gjennombruddet i filmen «Djevelens advokat» i 1997 har Charlize Theron (42) vært regnet som en av Hollywoods fremste kvinnelige skuespillere.

I 2004 vant hun en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle som seriemorderen Aileen Wuornos i filmen «Monster». En rolle hun måtte legge på seg flere kilo før hun startet innspillingen.

Opp 23 kilo

Neste måned har Therons nyeste film, dramakomedien «Tully», premiere i USA, og også til denne filmen måtte 42-åringen raskt opp i vekt.

I løpet av knappe fire måneder måtte den talentfulle skuespilleren legge på seg over 20 kilo for å spille den slitne trebarnsmoren Marlo. Og nå avslører Charlize at opplevelsen var tøff.

- Jeg la på meg 23 kilo for denne filmen. Jeg ville føle det samme som denne kvinnen følte, og jeg tror dette var en måte for meg å komme henne nærmere på og å sette seg inn i tankegangen hennes.

- Det ble en stor overraskelse for meg, og depresjonen slo meg ganske hardt i ansiktet, forteller hun til Entertainment Tonight.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ KINO: Her i en filmscene i dramakomedien Tully. Foto: Norsk Filmdistribusjon/Filmweb
PÅ KINO: Her i en filmscene i dramakomedien Tully. Foto: Norsk Filmdistribusjon/Filmweb Vis mer

- For første gang i livet mitt spiste jeg masse behandlet mat og drakk altfor mye sukker. Det var ikke morsomt å være rundt meg under innspillingen.

Datteren trodde hun var gravid

I starten koste Theron seg med å kunne putte i seg hva enn hun ønsket, men etterhvert ble det rutine.

- De første tre ukene er alltid morsomme for da er det som å være et barn i en godteributikk. Det var gøy å spise frokost på In-N-Out (fastfood-kjede red.anm) og drikke to milkshakes.

- Men så, etter tre uker, er det ikke moro lenger. Plutselig føler man seg ferdig med å spise så store måltid og så blir det en jobb. Jeg husker jeg måtte sette på vekkeklokken midt på natten for å spise slik at jeg klarte å holde vekten oppe, avslører hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

VANT OSCAR: I 2004 gikk Charlize opp mange kilo til rollen som seriemorderen Aileen Wuornos. Foto: Filmweb
VANT OSCAR: I 2004 gikk Charlize opp mange kilo til rollen som seriemorderen Aileen Wuornos. Foto: Filmweb Vis mer

«Mad Max»-stjernen, som er mor til sønnen Jackson (6) og datteren August (2), forteller videre at hun hadde en bolle med kald makaroni og ost stående på nattbordet. Og at datteren var sikker på at hun skulle bli storesøster.

Her er Therons mor, Gerda, med barna Jackson og August for to år siden. Foto: NTB Scanpix
Her er Therons mor, Gerda, med barna Jackson og August for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Min lille jente var overbevist om at jeg hadde en baby i magen, sier Theron lattermildt, ifølge Entertainment Tonight.

- Barna mine refererer fremdeles til denne filmen hvor mamma hadde stor mage.

Etter endt innspilling tok det Charlize rundt 18 måneder å bli kvitt vekten på igjen, og hun beskriver det som et «rent helvete» å komme tilbake i form.

- Det er ingenting som er gøy med det. Det var en lang prosess. En veldig lang prosess. Det tok meg ett og et halvt år.

Da Charlize la på seg til «Monster» 14 år tidligere gikk det derimot mye raskere å kvitte seg med de ekstra kiloene.

- Det bekymret meg at det tok så lang tid. For etter «Monster» kunne jeg bare la være å spise snack i fem dager, så var alt fint. Men du vet en 27-årings kropp er litt annerledes enn en 42-årings kropp, og det ga legen min meg klar beskjed om. Han bare: «Du er 42 år. Ro deg ned. Du kommer ikke til å dø. Alt går bra».

Se traileren til «Tully» her:

LES OGSÅ: - Dette er Tristans utroskapsmetode

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer