KJEDELIG NOMINASJON: Johnny Depp blir nok ikke like glad for nominasjonen fra Rasberry Awards som han hadde blitt hvis det var Oscargallaen som ringte.
KJEDELIG NOMINASJON: Johnny Depp blir nok ikke like glad for nominasjonen fra Rasberry Awards som han hadde blitt hvis det var Oscargallaen som ringte.Vis mer

Depp nominert som «Årets verste skuespiller»

Ikke alle er like imponert over «The Lone Ranger»-stjernens bedrifter.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Johnny Depp (50) har i løpet av en lang og suksessrik karriere fått mye ros for sine mange spesielle filmroller.

«Pirates of the Caribbean»-stjernen har i løpet av karrieren vært nominert til hele 52 filmpriser og vunnet 36 ganger, blant annet en Golden Globe for «Sweeney Todd».

I år var ikke Depp nominert til hverken Golden Globe eller People’s Choice Awards, og han er heller ikke nominert til noen Oscar.

Depp er derimot nominert til Golden Rasberry Awards, en prisutdeling som ble grunnlagt på 1980-tallet som motsatsen til Oscargallaen.

Depp, som er nominert for innsatsen i Disneyfilmen «The Lone Ranger», har vært nominert til samme pris en gang tidligere. Da i 2011 for filmen «Jack and Jill».

Prisutdelingen pleier å være dominert av komiker Adam Sandler (47), men i år kan altså superstjernen Johnny Depp dytte Sandler ned fra tronen.

Prisene deles ut den 1.mars, dagen før Oscargallen.

LES OGSÅ:     Planlegger de bryllup?