Depp må betale 60 millioner kroner til Amber

Amber Heard har trukket tilbake voldsanklagene mot skuespilleren.

ENDELIG FERDIG: Tirsdag kveld ble det kjent at saken mellom Amber Heard og Johnny Depp nå er avsluttet.  Foto: Abaca
ENDELIG FERDIG: Tirsdag kveld ble det kjent at saken mellom Amber Heard og Johnny Depp nå er avsluttet. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bruddet mellom stjerneparet Johnny Depp (53) og Amber Heard (30) har mildt sagt vært dramatisk, etter Heard anklaget ektemannen for vold.

30-åringen fikk innvilget midlertidig besøksforbud mot Depp, og har i ettertid tatt anklagene i retten, og ifølge TMZ skal saken ha blitt avsluttet. 

Nettstedet skriver at Amber tirsdag trakk søknaden om besøksforbud, og at resultatet til slutt ble at Depp må betale Amber 7 millioner dollar, som tilsvarer nesten 60 millioner norske kroner, i erstatning. Dette inkluderer advokatutgifter.

Eksparet skriver følgende i en felles uttalelse:

- Forholdet vårt var intenst lidenskapelig og til tider flyktig, men alltid bundet av kjærlighet. Ingen av partene har kommet med falske anklager for økonomisk gevinst. Det var aldri en intensjon om fysisk eller psykisk skade. Amber ønsker det beste for Johnny i fremtiden, og hun kommer til å donere en del av det økonomiske utbytte fra skilsmissen til en veldedig organisasjon, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

GIKK TIL SAK: Amber Heard avbildet i Los Angeles sammen med advokat-teamet sitt lørdag. Foto: Splash News
GIKK TIL SAK: Amber Heard avbildet i Los Angeles sammen med advokat-teamet sitt lørdag. Foto: Splash News Vis mer

Kuttet av seg fingeren

De siste dagene ble det publisert bevismateriale som støttet Heards anklager, blant annet et fotografi av Johnnys avkuttede fingertupp. 

Bildet skal ha blitt tatt i mars, etter de hadde en voldsom krangel. Amber hevder at Johnny var ruset på alkohol og ecstasy, og skal ha knust flasker og vinduer i løpet av krangelen.

Han skal dermed ha kuttet av seg den ene fingertuppen på det knuste glasset. 

Han skal dermed ha dyppet restene av fingertuppen i et malingspann og brukt den til å male følgende tekst på veggen: «med Billy Bob og tøsete Amber i hovedrollene» (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

Saken fortsetter nedenfor.

KUTTET AV SEG FINGEREN: Det var under Johnny Depp og Amber Heards besøk i Australia i mars at Depp skal ha kuttet av seg fingertuppen i raseri. Her er Johnny avbildet med en tørkle på hånden etter skaden.  Foto: NTB scanpix
KUTTET AV SEG FINGEREN: Det var under Johnny Depp og Amber Heards besøk i Australia i mars at Depp skal ha kuttet av seg fingertuppen i raseri. Her er Johnny avbildet med en tørkle på hånden etter skaden. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg hadde ikke et vennskap med Amber

Amber Heard og Billy Bob Thornton (61) har nemlig spilt i to filmer sammen, noe som skal ha fått Johnny til å tro at de to skuespillerne har hatt en affære utenfor jobb.

Tirsdag avviste Thornton imidlertid påstandene.

- Johnny, jeg lå aldri med Amber. Anklagene er helt falske. Jeg har aldri tilbrakt tid med henne utenfor filminnspilling, kun under en middag sammen med resten av de ansatte. Vi hang til og med ikke sammen under innspilling. Jeg hadde ikke et vennskap med Amber. Det var profesjonelt, og det var det, sier han til TMZ. 

Amber og Billy Bob har som nevnt spilt sammen i to filmer - sist i «London Fields» (2016) ifølge IMDb.

De spilte også mot hverandre så tidlig som i 2008, da de begge hadde roller i «The Informers». På den tiden var Depp fortsatt sammen med Vanessa Paradis (43), som han har to barn med.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSEN: Billy Bob Thornton var gift med Angelina Jolie fra 2000 til 2003. Foto: REUTERS
EKSEN: Billy Bob Thornton var gift med Angelina Jolie fra 2000 til 2003. Foto: REUTERS Vis mer

Datteren og eksen viste støtte

Tidligere i sommer ble Heard beskyldt for å ha diktet opp anklagene mot Depp om at han hadde mishandlet henne fysisk og psykisk gjennom deres tre år lange forhold.

Både Johnny Depps datter, Lily-Rose Depp (17), og eksen Vanessa Paradis har begge vist sin støtte til «Pirates Of The Carribean»-stjernen.

- Faren min er den søteste, mest elskelige personen jeg kjenner. Han har vært en fantastisk far for min lillebror og meg og alle som kjenner ham ville sagt det samme, skrev Lily-Rose på Instagram i mai.

I HARDT VÆR: I slutten av mai offentliggjorde Amber Heard bilder av seg selv med skader hun hevdet var påført av Depp. Kilder nær Depp har avvist Heards anklager som forkastelige og usanne. Foto: Splash News
I HARDT VÆR: I slutten av mai offentliggjorde Amber Heard bilder av seg selv med skader hun hevdet var påført av Depp. Kilder nær Depp har avvist Heards anklager som forkastelige og usanne. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Slik er Biebers nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer