Depp føler seg voldtatt av media

Johnny Depp sammenligner all medieoppmerksomheten med seksuelt misbruk, nå refses han for ordbruken.

<strong>SJOKKERER:</strong> Skuespilleren Johnny Depp synes det er så ille å få medieoppmerksomhet at han sammenligner det med å bli voldtatt. Likevel stiller han på Cannes Festivalen, som her. Foto: All Over Press
SJOKKERER: Skuespilleren Johnny Depp synes det er så ille å få medieoppmerksomhet at han sammenligner det med å bli voldtatt. Likevel stiller han på Cannes Festivalen, som her. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Johnny Depp (48) er selvsikker og brautende i rollen som Jack Sparrow i «Pirates of the Caribbean», men privat lever han et tilbaketrukket liv sammen med familien i Frankrike.

Depp er ikke særlig glad i all oppmerksomhet han får fra journalister og fotografer. I den siste utgaven av kjendismagasinet Vanity Fair, sammenligner skuespilleren all oppmerksomheten med seksuelt misbruk.

- Det føles som man blir voldtatt. Det er veldig rart, sier han til Vanity Fair.


48-åringen topper stadig listene over verdens mest sexy menn, men er ikke komfortabel foran kameraet.

- Når du stiller opp på en foto-shoot , føler du deg bare dum, fortsetter stjernen.

De kontroversielle uttalelsene har ikke falt i god jord blant ansatte på voldtektssentre i USA.

- Selv om bilder kan føles pågående går det ikke an å sammenligne dette med voldtekt!, sier Katherine Hull leder for voldtektssenteret  RAINN, til den britiske avisen Daily Mail.

Depp er i Norge best kjent fra piratfilmene, men har også spilt i andre klassikere som «Edward Saksehånd» og «Alice i eventyrland». Han lever et rolig liv i Frankrike sammen med kjæresten Vanessa Paradis (38) og barna deres Lily Rose (12) og John Christopher Depp (9).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne har du garantert sett før  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer