- Depp dater Bond-pike

- Forholdet deres er i ferd med å bli veldig hett.

NY FLAMME: Ifølge Radaronline.com skal Johnny Depp nå ha kastet sine øyne på skuespillerkollegaen Eva Green. Foto: all over
NY FLAMME: Ifølge Radaronline.com skal Johnny Depp nå ha kastet sine øyne på skuespillerkollegaen Eva Green. Foto: all over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Forholdet mellom skuespilleren Johnny Depp (48) og den franske artisten Vanessa Paradis (49) har lenge vært på gyngende grunn ifølge flere medier, og nå hever en kilde nær paret at Depp har fått øynene opp for en ny kvinne - den tidligere Bond-piken Eva Green (31).

Green spilte karakteren Vesper Lynd i Bond-filmen «Casino Royale» fra 2006.

Depp og svensk-franske Green skal ha funnet tonen etter at de møttes på settet til filmen «Dark Shadows» ifølge Radaronline.com.

- De går til et privat treningssenter og har vært veldig hemmelighetsfulle. Forholdet deres er i ferd med å bli veldig hett.

Kilden sier imidlertid at det ikke var en annen kvinne som var grunnen til Johnnys brudd med Vanessa.

- Han nærmer seg 50 og begynte å spørre seg selv hvem han var, og om han var lykkelig. Han er en veldig komplisert person.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kastes ut av Paradis?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer