Depp bryter tausheten etter bruddryktene

- Jeg kan ikke understreke det nok - forholdet er ikke over, sier Johnny Depp.

SLAKTER RYKTENE: Det har i flere måneder blitt skrevet at forholdet mellom Depp og Vanessa Paradis er over, men nå slår Depp knallhardt tilbake mot ryktene. Foto: Stella Pictures
SLAKTER RYKTENE: Det har i flere måneder blitt skrevet at forholdet mellom Depp og Vanessa Paradis er over, men nå slår Depp knallhardt tilbake mot ryktene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidlig i år ble det hevdet at forholdet mellom skuespiller Johnny Depp (48) og kjæresten Vanessa Paradis er på gyngende grunn.

I ettertid har Hollywood-mediene skrevet at forholdet definitivt er over, og i mars ble Depp koblet til den tidligere Bond-piken Eva Green (31).

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Depp har ikke uttalt seg om ryktene, men nå bryter han tausheten for første gang. Og skuespillerstjernen er rasende over det som har blitt skrevet.

- Ryktene er usanne. Det er absolutt ingenting i ryktene som stemmer. Uansett hva jeg sier, tror folk det motsatte. Jeg kan ikke understreke det nok - forholdet er ikke over, sier han ifølge The Sun.

Vanessa slo også tilbake mot ryktene tidligere.

- Falske rykter. Dette kan ødelegge mye for min familie og mine barn, sa hun i januar.

Depp og Paradis har vært sammen i 14 år, og har barna Lily-Rose og Jack sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Depp dater Bond-pike

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer