Depp bryter tausheten etter bruddet

Slik omtaler Johnny Depp ekteskapet med Amber Heard etter at hun søkte om skilsmisse fra ham.

VIL LEGGE AMBER BAK SEG: I sin første uttalelse etter at bruddet med kona Amber Heard ble kjent, understreker Johnny Depp at han håper oppløsningen av ekteskapet vil gå fort. Her er Hollywood-paret avbildet på «Black Mass»-premieren i London i oktober 2015.  Foto: Ap
VIL LEGGE AMBER BAK SEG: I sin første uttalelse etter at bruddet med kona Amber Heard ble kjent, understreker Johnny Depp at han håper oppløsningen av ekteskapet vil gå fort. Her er Hollywood-paret avbildet på «Black Mass»-premieren i London i oktober 2015. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til torsdag ble det kjent at stjerneparet Amber Heard (30) og Johnny Depp (52) skal skilles etter knappe 15 måneder som ektepar.

Ifølge TMZ var det Heard som leverte inn skilsmissepapirene mandag - få dager etter at ektemannens mor gikk bort.

Depp har besvart konas skilsmissebegjæring via advokaten sin. Der ber «Sleepy Hollow»-stjernen dommeren om å avvise konas krav om underholdsbidrag.

At det neppe er spesielt god stemning mellom de berømte eksene, ble ekstra tydelig da Johnny Depp torsdag kveld kom med sin første offentlige uttalelse etter bruddet:

- Forhåpentligvis vil oppløsningen av dette korte ekteskapet komme i orden snarlig, sier en talsperson for Depp til People.

Saken fortsetter under bildet.

DÅRLIG TIMING: Johnny Depp stilte opp på USA-premieren til «Alice Through the Looking Glass» i L.A. mandag - samme dag som kona leverte skilsmissesøknaden.  Foto: Buzzfoto.com
DÅRLIG TIMING: Johnny Depp stilte opp på USA-premieren til «Alice Through the Looking Glass» i L.A. mandag - samme dag som kona leverte skilsmissesøknaden. Foto: Buzzfoto.com Vis mer

Sørger over moren

Bruddnyheten, og morens dødsfall, kolliderer for øvrig med Depps promotering av «Alice Through the Looking Glass», som har kinopremiere i Norge denne uken. 

I Depps uttalelse til pressen understrekes det at den kinoaktuelle filmstjernen vil avstå fra å kommentere bruddet i tiden fremover.

- Grunnet dette ekteskapets knapphet og det svært nylige og tragiske tapet av moren sin, vil ikke Johnny besvare noen av de slibrige og falske historiene, sladderet, feilinformasjonen og løgnene om privatlivet sitt, uttaler stjernens talsperson.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRT FORHOLD: Johnny Depp hadde med seg moren Betty Sue Palmer på Oscar-utdelingen i 2004. Vanessa Paradis, som var kjæresten hans den gang, var også til stede.  Foto: REUTERS
NÆRT FORHOLD: Johnny Depp hadde med seg moren Betty Sue Palmer på Oscar-utdelingen i 2004. Vanessa Paradis, som var kjæresten hans den gang, var også til stede. Foto: REUTERS Vis mer

Ifølge ETOnline døde moren hans, Betty Sue Palmer, fredag forrige uke. Hun ble 81 år gammel og gikk bort etter lang tids sykdom. Tre dager senere leverte Amber Heard skilsmissepapirene.

Depp hadde et svært nært forhold til sin mor. 52-åringen har en tatovering av et hjerte med fornavnet hennes inni på venstre overarm, og i 1995 kjøpte han en gård i millionklassen til henne i Kentucky.

- Familien hatet Amber

Etter at bruddet mellom Depp og Heard ble kjent, har ryktene svirret om forholdet mellom filmskjønnheten og svigermoren.

TMZ hevder at både Betty Sue Palmer og Depps barn, Lily-Rose Depp (16) og John Christopher Depp (13), skal ha mislikt Heard sterkt og ment at hun behandlet ektemannen som «dritt».

Kilder sier til TMZ at Palmer gjentatte ganger fortalte venner at hun trodde Heard utnyttet sønnens penger og berømmelse, og brukte ham for å fremme sin egen karriere. Daily Mail skriver imidlertid at venner av Amber Heard benekter den påståtte familiefeiden.

- Amber var ved Betty Sues side i sykdommen, og besøkte henne jevnlig på sykehuset, sier en kilde nær skuespillerinnen til People.

Saken fortsetter under bildet.

REISTE SAMMEN: Sommeren 2013 var Amber Heard med Depps barn Lily-Rose (bak t.v) og John Christopher da Johnny promoterte filmen «The Lone Ranger» i Japan. Foto: Afp
REISTE SAMMEN: Sommeren 2013 var Amber Heard med Depps barn Lily-Rose (bak t.v) og John Christopher da Johnny promoterte filmen «The Lone Ranger» i Japan. Foto: Afp Vis mer

Skal ha tvilt på ekteskapet

Det var nok mange som ble overrasket da skuespillerparet, som først møttes under innspillingen av «The Rum Diary» (2011), forlovet seg ved årsskiftet 2014 og gav hverandre sitt «ja» et drøyt år senere, 3. februar 2015.

Etter at bruddet ble kjent fortalte kilder til People at Amber Heard faktisk skal ha fått kalde føtter på forlovelsesfesten.

- På forlovelsesfesten deres fikk hun på en måte kalde føtter... Hun tenkte liksom «hva slags scene er dette og hva gjør jeg her?». Hun kunne ikke helt tro at dette var livet hennes nå, hevdet kilden.

Før «Magic Mike XXL»-skuespilleren begynte å date Depp, levde hun nemlig alt annet enn et rolig familieliv, fortalte Peoples kilde:

- Før Amber møtte Johnny var hun bare en superkul hipsterjente som bodde med romkamerater som datet jenter, uttalte nettstedets anonyme kilde.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: På «The Danish Girl»-premieren under filmfestivalen i Venezia i september 2015, virket det som om alt var i skjønneste orden mellom Johnny Depp og Amber Heard.  Foto: Ap
GOD STEMNING: På «The Danish Girl»-premieren under filmfestivalen i Venezia i september 2015, virket det som om alt var i skjønneste orden mellom Johnny Depp og Amber Heard. Foto: Ap Vis mer

Gikk fra moren til sine barn

Før han falt pladask for Amber Heard, var Johnny Depp i et 14 år langt forhold med den franske skuespilleren Vanessa Paradis (43). De to giftet seg aldri, men fikk barna Lily-Rose og John «Jack» Christopher sammen. 

Depp og Paradis gikk fra hverandre sommeren 2012. Allerede den gang gikk det rykter om at han hadde innledet en het flørt med Amber Heard. Heard var på sin side i flere forhold med kvinner, og i 2010 stod hun frem som bifil.

- Jeg vil ikke måtte nekte for seksualiteten min for å være meg selv. Men jeg vil ikke bli definert av den heller. Jeg er fundamentalt imot å prøve å forandre meg selv for å bli populær. Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg kjemper, men det burde ikke være slik, sa Amber Heard om seksualiteten sin til The Times sommeren 2015.

I fjor havnet stjerneparet dessuten i medienes søkelys da de ble tatt for å smugle hundene sine, Pistol og Boo, inn i Australia uten å følge landets strenge karanteneregler.

LES OGSÅ: - Pappas død ble et vendepunkt for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer