- Depp begynte å gråte da jeg fortalte at han sparket deg

Ny SMS-bombe truer med å knuse «Pirates of the Caribbean»-stjernens forsvar.

TURBULENT FORHOLD: Tekstmeldinger mellom det som skal være Johnny Depps assistent og Amber Heard, indikerer at forholdet mellom Hollywood-stjernene har vært preget av en rekke voldelige krangler.  Foto: DPA
TURBULENT FORHOLD: Tekstmeldinger mellom det som skal være Johnny Depps assistent og Amber Heard, indikerer at forholdet mellom Hollywood-stjernene har vært preget av en rekke voldelige krangler. Foto: DPA Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige uke sendte Amber Heard (30) sjokkbølger gjennom Hollywood da hun søkte om skilsmisse fra ektemannen Johnny Depp (52) etter 15 måneder, og like etter anklaget ham for vold.

Fredag fikk Heard innvilget midlertidig besøksforbud mot Depp, basert på rettsdokumenter som hevder at Depp mishandlet henne både fysisk og verbalt gjennom hele forholdet, skriver Daily Mail.

Johnny Depp nektet først å kommentere omstendighetene rundt bruddet, men i ettertid har advokaten hans uttalt at Heards beskyldninger er falske og basert på et ønske om å tjene mer på skilsmissen.

De siste dagene har påstandene mot Depp blitt stadig verre, og både datteren Lily-Rose Depp (17) og eksen Vanessa Paradis (43) har kommet til hans forsvar.

Men nå trues stjernens forsvar på nytt.

Entertainment Tonight har valgt å publisere det som skal være tekstmeldinger mellom Depps assistent, Stephen Deuters, og Amber Heard. Og innholdet i meldingene taler definitivt i Heards favør.

Saken fortsetter under bildet.

PREGET: Amber Heard forlater retten i L.A. forrige uke, etter å ha fremsatt påstander om at Johnny Depp angrep henne i forbindelse med skilsmissesøknaden hennes.  Foto: Splash News
PREGET: Amber Heard forlater retten i L.A. forrige uke, etter å ha fremsatt påstander om at Johnny Depp angrep henne i forbindelse med skilsmissesøknaden hennes. Foto: Splash News Vis mer

- Vet ikke om jeg kan bli hos ham

Tekstmeldingene skal være datert til mai 2014, ifølge ETs kilde, få måneder etter at paret forlovet seg. Tidligere har amerikanske medier hevdet at det var krise i forholdet lenge før de to giftet seg.

Utvekslingen begynner med en melding fra det som angivelig er Deuters, der han beklager på vegne av Depp.

I meldingen står det at stjernen angrer veldig på det han har gjort. Oppførselen spesifiseres ikke, men det er tilsynelatende snakk om en voldsepisode.

- Han ønsker å bli bedre nå. Han har insistert på det nå i morges. Jeg føler at vi står ved en ekstremt viktig korsvei nå, skriver assistenten angivelig om Depp.

Saken fortsetter under bildet.

HAR PROBLEMER: De siste dagene har kilder hevdet at Johnny Depp har rus- og alkoholproblemer i tillegg til vansker med å kontrollere temperamentet sitt. Det skal angivelig ha gått hardt utover Amber Heard.  Foto: Splash News
HAR PROBLEMER: De siste dagene har kilder hevdet at Johnny Depp har rus- og alkoholproblemer i tillegg til vansker med å kontrollere temperamentet sitt. Det skal angivelig ha gått hardt utover Amber Heard. Foto: Splash News Vis mer

Mottakeren av tekstmeldingen, som skal være Heard, svarer slik:

- Ja, men jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne være i nærheten av ham etter det han gjorde mot meg i går. Jeg vet ikke om jeg kan bli hos ham.

- Husker ikke hva han gjorde

Ifølge Entertainment Tonight står det i meldingene også at Depp er desperat etter å møte Heard, og at «Pirates of the Caribbean»-stjernen er helt ute av seg.

ØKONOMISKE VANSKER: Heard, som har søkt om underholdsbidrag fra Depp, har levert rettsdokumenter som viser at hun har månedlige utgifter som overstiger inntektene.  Foto: Splash News
ØKONOMISKE VANSKER: Heard, som har søkt om underholdsbidrag fra Depp, har levert rettsdokumenter som viser at hun har månedlige utgifter som overstiger inntektene. Foto: Splash News Vis mer

- Han har tydeligvis ingen idé om hva han gjorde eller omfanget av det. Hvis noen hadde vært virkelig ærlig mot ham om hvor ille det faktisk var, hadde han blitt sjokkert, lyder svaret.

Avsenderen av meldingene skriver også at Depp ikke har noe minne om hva som skjedde.

Da svarer Heard at hun husker alle detaljene fra sammenstøtet.

Den angivelige assistenten forklarer at han måtte fortelle Depp hva han hadde gjort mot Heard:

- Han ble forferdet. Da jeg fortalte ham at han hadde sparket deg, begynte han å gråte. Det var motbydelig, og det vet han. Han er en liten, fortapt gutt. Og trenger all hjelpen han kan få. Han er så utrolig lei seg, slik han burde være. 

Saken fortsetter under bildet.

HAR RØMT LANDET: Johnny Depp har avvist anklagene fra Amber Heard, og har forlatt USA for å turnere med bandet sitt Hollywod Vampires. Her står han på scenen i Danmark denne uken.  Foto: Splash News
HAR RØMT LANDET: Johnny Depp har avvist anklagene fra Amber Heard, og har forlatt USA for å turnere med bandet sitt Hollywod Vampires. Her står han på scenen i Danmark denne uken. Foto: Splash News Vis mer

Trodde på forbedring

Svaret fra det som skal være Amber Heard indikerer at hun har vansker med å akseptere unnskyldningen fra Depp, som altså kommer via assistenten hans.

Hun henviser til flere tidligere episoder der kjæresten skal ha vært voldelig:

- Han har gjort dette mange ganger før. Tokyo, på øya (trolig Depps private øy i Karibien, Little Hall’s Pond Cay, journ.anm.), London (husker du det?!), og jeg blir alltid hos ham. Tror alltid at han skal forbedre seg... Og så, hver tredje måned omtrent, havner jeg i akkurat samme posisjon, svarer det som angivelig er «Magic Mike XXL»-skuespillerinnen.

Entertainment Tonight opplyser at de ikke selv har vært i stand til å bekrefte indentiteten til personene bak tekstmeldingene, eller å avgjøre om meldingene er blitt redigert.

Hverken Depp, Deuters, eller Heard har så langt kommentert de publiserte tekstmeldingene.

Saken fortsetter under bildet.

EKSEN: Vanessa Paradis var sammen med Johnny Depp i 14 år, og hun har uttalt at han aldri mishandlet henne mens de var sammen. Her er de to avbildet i 2006. Foto: Reuters
EKSEN: Vanessa Paradis var sammen med Johnny Depp i 14 år, og hun har uttalt at han aldri mishandlet henne mens de var sammen. Her er de to avbildet i 2006. Foto: Reuters Vis mer

Stormfull romanse

Johnny Depp og Amber Heard møttes først under innspillingen av «The Rum Diary» (2011), forlovet seg ved årsskiftet 2014 og gav hverandre sitt «ja» et drøyt år senere, 3. februar 2015.

Før han falt pladask for Heard, var Depp i et 14 år langt forhold med den franske skuespilleren Vanessa Paradis. De to giftet seg aldri, men fikk barna Lily-Rose Depp (16) og John Christopher Depp (13) sammen.

Depp og Paradis gikk fra hverandre sommeren 2012. Allerede den gang gikk det rykter om at han hadde innledet en het flørt med Amber Heard.

Heard var på sin side i flere forhold med kvinner, og i 2010 stod hun frem som bifil. Tidligere denne uken hevdet The Mirror at Heard og ekskjæresten, fotograf Tasya Van Ree (40), anså seg som ektepar.

LES OGSÅ: - Det var han som gjorde det slutt