- Dennis var utro

Nå forteller Meg Ryan sin side av skilsmisse-saken.

SNAKKER UT: Endelig forteller Meg Ryan hvorfor ekteskapet til Dennis Quaid raknet. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Endelig forteller Meg Ryan hvorfor ekteskapet til Dennis Quaid raknet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Ekteskapet mellom Meg Ryan (46) og Dennis Quaid (54) var regnet som et av Hollywood mest solide. Derfor var det mange som ble overrasket da superparet i 2001 skilte lag etter ti år som mann og kone.

Meg fikk mye av skylden for bruddet, og mange hevdet at hennes forhold til Gladiator-kjekkasen Russell Crowe (44) var årsaken til at ekteskapet raknet. Nå forteller Meg for første gang sin side av saken - og den er en helt annen...

- Dennis var utro gjennom store deler av vårt ekteskap. De var svært smertefullt, sier Ryan til InStyle.

I dag innrømmer Meg at hun kunne fortalt sin historie tidligere, men at hun ville beskytte sønnen Jack (16), som bare var åtte år gammel da foreldrene gikk fra hverandre.

- Jeg begikk en feil ved at jeg ikke fortalte mer spesifikt om det, forteller Meg og sier at hun synes synd på "Proof of Life"-motspiller Russell Crowe, som ble dratt inn i alt bråket.

- Jeg tror han måtte tåle mye pepper. Men han ødela ikke vårt ekteskap. Han dukket jo opp på slutten, men det var ikke hans feil.

- Det var en røre. Til slutt såret jeg også ham. Jeg kunne ikke kaste meg inn i nok et langt forhold. Det passet ikke, så jeg gjorde det slutt, forteller "Da han møtte henne"-stjernen.

LES OGSÅ: Meg Ryan tror hun er for gammel for Hollywood

Har du tips om kjendisen? Tips oss på seher@seher.no