SYKMELDT: Dennis Storhøi er sykmeldt av familiære årsaker og må trekke seg fra sin planlagte rolle i «Den glade enke».  Foto: Se og Hør
SYKMELDT: Dennis Storhøi er sykmeldt av familiære årsaker og må trekke seg fra sin planlagte rolle i «Den glade enke». Foto: Se og HørVis mer

Dennis Storhøi er sykmeldt

Den norske skuespilleren trekker seg fra rollen i «Den glade enke» på kort varsel.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Dennis Storhøi (55) er sykmeldt av familiære årsaker og trekke seg fra sin rolle i «Den glade enke» , som har premiere på Oslo Nye Teater 28. januar.

Det skriver teateret i en pressemelding mandag.

Storhøi skulle spille rollen som ambassadør Zelta i stykket, men erstattes nå av skuespillerne Anders Hatlo og Trond Høvik, som vil bytte på å spille rollen.

- På kort varsel har de to skuespillerne steppet inn og er allerede i gang med prøver.

- Det er alltid en utfordring når skuespillere må fratre sin rolle under oppkjøring til en stor premiere, og vi ønsker Dennis Storhøi og familien alt godt framover, sier teatersjef Kim Bjarke.

- Men når det er sagt, er vi veldig glade for å ha fått tak i så sterke krefter som Anders Hatlo og Trond Høvik for å dele rollen.

Anders Hatlo var sist å se på Centralteatret i vår, i musikalen «Lenge leve livet» og Trond Høvik i «Hypokonderen» av Molière på Hovedscenen i 2014.

LES OGSÅ: Her får Dennis Storhøi oppfylt sin store drøm

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.