<strong>TAR VERDEN MED STORM:</strong> Den britiske rappeduoen Bars and Melody har fått enormt med oppmerksomhet etter auditionen på «Britain's Got Talent» denne uka. Foto: All Over Press
TAR VERDEN MED STORM: Den britiske rappeduoen Bars and Melody har fått enormt med oppmerksomhet etter auditionen på «Britain's Got Talent» denne uka. Foto: All Over Press Vis mer

Denne videoen tar verden med storm

– Vi mistet hjemmet vårt, jeg bodde i en bag. 12 gammel gutt rører dommerne til tårer med mobbesang.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 13 år gamle Leondre tar sosiale nettsteder med storm etter at han og kameraten Charlies (15) audition på talentprogrammet «Britain’s Got Talent» ble lagt ut på YouTube.

Etter bare fire dager er den allerede blitt sett over 6,5 millioner ganger!

Og det er ikke bare ungguttens rytmiske talent som fenger en hel verden – han har også en sterk historie om hvordan han ble mobbet da han var på sitt svakeste.

– Jeg begynte å rappe fordi jeg ble mobbet så fælt på skolen, forteller Leondre før han begynner å rappe sammen med kameraten.

Se videoen her:

I låten rapper 13-åringen åpent om hvordan han blir mobbet på skolen, men ikke vil fortelle moren om problemene sine fordi hun har det vanskelig nok uten en mann til å hjelpe henne med å ta vare på gutten sin.

Flere ganger fokuserer kamera på moren som tørker tårene vekk mens hun smiler stolt av 13-åringen.

– Vi mistet hjemmet vårt, jeg bodde i en bag, fortsetter den åpenhjertige rapperen.

Etterpå fikk de to guttene stående applaus og uhemmet skryt av dommerpanelet – som spår mobbeofferet en lysende karrière!

– Jeg lyttet til hvert eneste ord. Jeg tro dette kan bli en hit. Jeg liker dere veldig godt, sa den beryktede dommeren Simon Cowell (54)

LES OGSÅ: Sønnen reddet ham fra depresjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer