<strong>TULLER RUNDT:</strong> I den nye musikkvideoen «7/11» kan man se superstjernen Beyoncé Knowles tulledanse i trusa i det som tilsynelatende er lite selvhøytidelige amatøropptak. Videoen skaper nå splid blant fansen. Foto: Skjermdump, YouTube
TULLER RUNDT: I den nye musikkvideoen «7/11» kan man se superstjernen Beyoncé Knowles tulledanse i trusa i det som tilsynelatende er lite selvhøytidelige amatøropptak. Videoen skaper nå splid blant fansen. Foto: Skjermdump, YouTube Vis mer

Denne videoen splitter fansen

Popstjernen Beyoncé viser en ny side av seg selv i overraskende, ny musikkvideo.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Beyoncé Knowles (33) er i en årrekke blitt regnet som en av verdens største R&B- og popstjerner.

I august vant hun æresprisen Video Vanguard Award, i tillegg til tre andre priser under MTV Video Music Awards. Og nylig utnevnte Forbes henne til den mesttjenende kvinnen i musikkindustrien for annet år på rad - etter at hun mer enn doblet inntjeningen hun hadde i 2013.

Men den spektakulære suksessen skåner ikke sangstjernen for kritikk.

Fredag ble Beyoncés nyeste musikkvideo, «7/11», lagt ut uannonsert på YouTube, og videoen har allerede fått slakt fra enkelte fans.

<strong>KULT PAR:</strong> Beyoncé og ektemannen Jay-Z nyter fortsatt suksess etter en årrekke i musikkbransjen. Enkelte fans mener den 33-årige ettbarnsmorens nye video er et desperat forsøk på å virke ungdommelig. Her er paret avbildet fredag. Foto: Splash News/ All Over Press
KULT PAR: Beyoncé og ektemannen Jay-Z nyter fortsatt suksess etter en årrekke i musikkbransjen. Enkelte fans mener den 33-årige ettbarnsmorens nye video er et desperat forsøk på å virke ungdommelig. Her er paret avbildet fredag. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Slaktes og hylles

Med mer enn 2,6 millioner visninger på et knapt døgn, vekker videoen utvilsomt sterkt engasjement blant seerne.

- En absolutt vits av en låt og video (...) En av de mest overvurderte artistene i dag, er én YouTube-brukers dom over musikkvideoen.

- Jeg vil ha tilbake disse tre minuttene og 37 sekundene av livet mitt, kommenterer en annen.

- Hva fa** var det jeg nettopp så, undrer en leser hos TMZ.com - som på sin side skryter uhemmet av et klipp fra videoen.

Den ferske videoen, som ser ut som en lavbudsjetts hjemmevideo der Beyoncé tuller rundt i trusa, skiller seg nemlig klart fra stjernens tidligere videoer.

I februar slapp hun eksempelvis den sexy og påkostede videoen til låta «Partition», og sommeren 2011 kom den lettkledde og blondebestrødde videoen til «Best Thing I Never Had».

<strong>MER GLAMORØS:</strong> I videoen til «Partition» er Beyoncé sminket og stylet til de rødlakkerte fingerspissene sine. I «7/11» er det en mye mer avslappet og leken «Queen Bey» fansen får se. Foto: Stella Pictures
MER GLAMORØS: I videoen til «Partition» er Beyoncé sminket og stylet til de rødlakkerte fingerspissene sine. I «7/11» er det en mye mer avslappet og leken «Queen Bey» fansen får se. Foto: Stella Pictures Vis mer

I «7/11» kan 33-åringen heller sees i fri utfoldelse på en balkong iført knebeskyttere og collegegenser, dansende med venninner iført boxershorts eller rumperistende og klumsete på badet.

Flere fans skryter av denne grunn videoen opp i skyene, ettersom de mener at den viser Beyoncé fra en ny og forfriskende side - eller at den er Beyoncés parodi på dagens musikkbransje.

- Sannsynligvis fant hun på denne sangen på én dag og lagde videoen dagen etter. Og så slapp hun den for å vise fansen sin at hun liker å ha det gøy. Hun tar ikke denne sangen alvorlig og det er IKKE meningen å ta den alvorlig, analyserer en YouTube-bruker.

Hva synes du om Beyoncés ferske musikkvideo? Se den nedenfor og døm selv!

LES OGSÅ: Verdens flotteste hotellterrasser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer