REKORD: Videoen der Kylie Minogue kaster klærne har fått 350 millioner hits. Foto: Youtube
REKORD: Videoen der Kylie Minogue kaster klærne har fått 350 millioner hits. Foto: YoutubeVis mer

Denne videoen slår alle rekorder

Folk fikk øynene opp da superstjernen kastet klærne.

SEHER.NO: Selv om man er fylt 41 år gammel, kan man fortsatt være et sexsymbol. Bare spør den australske sangerinnen Kylie Minogue.

I en såkalt viralkampanje fra 2008 på YouTube, har nå nemlig Minogue slått alle tidligere rekorder på Youtube. Videoen har fått 350 millioner "hits", noe som gjør den til den meste sette viralkampanjen i dette tiåret.

I videoen ser man er forførende Kylie Minogue i en lårkort, hvit kjole. Langsomt tar hun kjolen av, og plutselig står hun der - kun iført undertøy fra undertøyskjeden Agent Provocateur, som står bak kampanjen. Senere sitter hun på en rodeotyr med bare truser og bh på seg. Og igjen viser hun seg fra sin frekkeste side...

På andreplassen over de mest sette reklamekampanjer i dette tiåret kommer den brasilianske fotballspilleren, Ronaldinho, i en reklame for Nike, der han i lang tid viser eventyrlige kunster med ballen. Videoen har fått 50 millioner hits gjennom tidende.

På tredjeplass kommer den amerikanske president, Barack Obama, med sangen "Yes We Can". Videoen har over 32 millioner hits, og bandet Black Eyed Peas og Scarlett Johansson er bare noen av dem som med i videoen.

Viralekampagner er en ny måte å markedsføre seg på for virksomheter. Ved å lage en video, som er så interessant at brukerne av for ekssempel YouTube vil snakke om den til deres venner, som igjen vil se den, skaper man en masse oppmerksomhet om videoen.

Kunsten er deretter å få små bruddstykker av et firmanavn eller annet inn i videoen, som virksomheden ønsker at komme ut med til en stor mengde med mennesker.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Jeg er ferdig med Botox
Her kan du se videoen med Kylie Minogue: