Denne videoen sjokkerer verden!

Åttlingmammaen kan miste omsorgsretten for barna etter ny skandalevideo. Se eksklusiv video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nadya Suleman (37), også kjent som Octomom etter at hun i 2009 fødte åtte barn på en gang, har de siste månedene vært tvunget til å strippe for å få råd til å fø sine fjorten barn.

Mange har satt spørsmålstegn ved om Suleman er en ansvarlig mor, og hun holdt på å miste omsorgen for barna da hun slet som verst med økonomien.

Nå er det nye problemer i sikte for Suleman. En ny video har dukket opp der hun oppfører seg helt vanvittig og hysterisk. Nadya er sammen med noen venner på et hotellrom i Pittsburg, der hun ligger på sengen med en drink og ler hysterisk.

- Nadya er helt ute av det, sier venninnen og eks-manager Gina Rodriguez på telefonen. 

Videoen skal være filmet før Suleman ble lagt inn til avvenning i fjor høst, men ifølge venner er hun tilbake til gamle vaner og de frykter hun igjen har begynt å misbruke narkotika.

Ifølge TMZ innrømmet Suleman nylig at hun spiser hasj-kaker, men at det er lovlig og at hun får de narkotiske stoffene på resept. 

- Jeg har tillatelse til å kjøpe marihuana. Jeg røyker det ikke, for det er ekkelt. Men av og til hender det at jeg har tatt en kake, sier Nadya i et opptak nettsiden har fått tilgang til.

Nå frykter Sulemans nærmeste at hun er tilbake på kjøret, og at det i verste fall kan føre til at hun mister omsorgsretten for barneflokken.

- Vennene sier hun leker med ilden fordi hun har hatt store rusproblemer som kan sette hennes fjorten barn i fare, skriver nettsiden TMZ.

La seg inn til avvenning
I oktober la Suleman seg frivillig inn til rehabilitering fordi hun vil lære seg å slutte med den reseptbelagte medisinen Xanax, som hun skal ha fått utskrevet for å takle stress og utbrenthet i hverdagen. Det er samme grunnen til at hun skal ha fått marijuana på resept. 

Det er langt fra første gangen fjortenbarnsmoren sjokkerer. Hun har tidligere posert naken og spilt inn en egen pornovideo.LES OGSÅ: Åttlingmammaens sønn forsvant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer