UNG: Popstjernen har gått gjennom en totalforandring fra da han først slo gjennom med «Baby».  Foto: Skjermdump YouTube / Justin Bieber - Baby
UNG: Popstjernen har gått gjennom en totalforandring fra da han først slo gjennom med «Baby». Foto: Skjermdump YouTube / Justin Bieber - BabyVis mer

- Denne videoen har blitt sett en milliard ganger

Justin Biebers debutsingel «Baby» setter ny rekord.

SEOGHØR.NO: Musikkvideoen til Justin Biebers (19) hitlåt «Baby» har lenge vært den mest sette YouTube-videoen i verden.

Nå har imidlertid videoen, som er regissert av norske Ray Kay, satt enda en rekord. Musikkvideoen er nemlig den første videoen noensinne til å nå en milliard visninger på Vevo.

Ifølge Perezhilton.com nådde Bieber den utrolige milepælen mandag kveld.

«@justinbieber’s «Baby» musikkvideo har nådd 1 milliard visninger på @vevo, det mest sette klippet i historien» twitret firmaet etter at videoen hadde passert 1 milliard visninger.

Justin har helt fra begynnelsen av karrieren brukt YouTube og Vevo flittig. Faktisk var det via YouTube at popstjernen ble oppdaget.

Den nå 19 år gamle sangeren begynte å laste opp videoer av sine egne opptredener for å fange oppmerksomheten til talenspeidere i bransjen, det skriver Digital Spy.

Justin Bieber har hatt et par hektiske måneder bak seg. Narkotika, bilkjøring, strippere og eggkasting er bare noe av den ekstremt populære popstjernen har holdt på med den siste tiden. Derfor smaker nok denne rekorden ekstra godt for den ambisiøse tenåringen.

LES OGSÅ:  Justin Bieber har byttet navn