FLAU: Fanvideoen som fokuserer på Signe Tynnings utringning, er vist over 100 000 ganger på nettstedet YouTube. Foto: Maren Synnevåg, Seoghør.no / YouTube
FLAU: Fanvideoen som fokuserer på Signe Tynnings utringning, er vist over 100 000 ganger på nettstedet YouTube. Foto: Maren Synnevåg, Seoghør.no / YouTubeVis mer

Denne videoen gjør TV 2-Signe flau

Programlederen blir oppgitt over puppefokuset.

SEOGHØR.NO: Signe Tynning (49) har i godt over et tiår vært en del av «God morgen Norge» på TV 2.

På nettstedet YouTube har en bruker som kaller seg «cupracool» lagt ut et video bestående av stillbilder som består av stillbilder av TV-kjendisens utringning.

Videoen er sett mer enn 100.000 ganger, og flere av brukerne har kommentert brystene til Tynning. Bladet Her og Nå skriver at programlederen blir oppgitt over puppe-fokuset.

- Åh, herregud! Jeg kjenner at jeg blir helt flau. 100.000? Men det er vel et sunnhetstegn at noen mener det er ok at man ikke er syltynn og 25 år, at det går an å være en voksen dame med litt former og samtidig være på TV. Det liker jeg. For de fleste i Norge ser tross alt ut som meg, sier hun til bladet.


Men at videoen ligger ute på nett er i det hele tatt vanskelig for Tynning.

- Jeg synes det er vanskelig å forholde meg til ytringer som går på personlige ting. Det er en av grunnene til at jeg ikke er på Facebook, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sparer tusener på røykeslutt