Denne videoen angrer hun på

- Det var rett og slett veldig korttenkt, sier den norske skjønnheten.

ANGRER: - Jeg er helt imot pels, og bortsett fra noen få plagg med fuskepels har jeg ingen pelsplagg selv, sier Rachel Nordtømme, som stilte i kaninpels i en video på nettsidene til Adresseavisen. Foto: Scanpix
ANGRER: - Jeg er helt imot pels, og bortsett fra noen få plagg med fuskepels har jeg ingen pelsplagg selv, sier Rachel Nordtømme, som stilte i kaninpels i en video på nettsidene til Adresseavisen. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: I høst har friidrettsutøver Rachel Nordtømme (21) og Tina Wulf (22) gitt livstilstips til Adresseavisens lesere på nett. Lørdag var det vintermote de to skulle vise fram, men timingen var alt annet enn perfekt.

Samme dag som rundt 4.000 personer marsjerte i fakkeltog mot pels, stilte nemlig Nordtømme som modell i en vest av kaninpels, skriver Dagbladet.  

Nå legger Petter Northugs flotte kjæreste seg langflat.
 
- Det var rett og slett veldig korttenkt og dumt av meg. Jeg er helt imot pels, og bortsett fra noen få plagg med fuskepels har jeg ingen pelsplagg selv, sier Rachel til avisen.

Ifølge Nordtømme møtte hun og Wulf bare opp i butikke. Der var klærne de skulle vise fram allerede lagt klare. Likevel er hun klar på at det ikke er noen god unnskyldning for å ha ikledd seg pels.

Til uka skal hun i et evalueringsmøte med Adresseavisen. Der vil hun muligens forsøke å få videoen fjernet fra nettet.

- Jeg vil vurdere å høre med dem om det er mulig å få episoden fjernet. Det er dumt å ha dette liggende ute, siden det går imot det jeg står for, sier hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har sett henne slik før