Denne vesken koster 150.000 kroner!!!

- For den prisen kunne du fått deg en bedre utdannelse, er beskjeden til Christina Hendricks.

VERDENS DYRESTE VESKE? Prislappen på denne vesken har fått flere medier til å antyde at det kanskje er snakk om en av verdens dyreste vesker. Foto: Fame Flynet
VERDENS DYRESTE VESKE? Prislappen på denne vesken har fått flere medier til å antyde at det kanskje er snakk om en av verdens dyreste vesker. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Mad Men»-stjernen Christina Hendricks (37) er vant til å få mest oppmerksomhet for sitt brystparti. Men det var noe helt annet som stjal overskriftene da hun denne uken ble observert i det lukseriøse distriktet Melrose Place i California.

Med seg hadde hun en veske fra designeren Farbod Barsum, til den nette sum av 146.661 kroner. Vesken har fått navnet «Isabella» og er laget i aligatorskinn. Nå blir Hendricks slaktet for sitt dyre kjøp i internasjonal motepresse.

- Er det bare vi som syns den ligner på en vanlig veske til å frakte bowlingkuler i? For den prisen kunne du fått deg en bedre utdannelse. Ingeniørfaget på Berkley-universitetet koster det samme. Eller et hus for den slags skyld, skriver nettstedet TooFab.

- Siden dette er en av de dyreste veskene vi har sett, skulle du tro den hadde 24 karats gull-glidelås. Men den ser faktisk ganske vanlig ut. Den veska koster mer enn noen menneskers årslønn. Og selv om vi syns at det å bruke så mye penger på noe du frakter nøkler og lommeboka i er ren galskap, er det ikke nødvendigvis alle som er enige, skriver Jennifer Cress fra StyleWatch i People.

- Jeg prøver fortsatt å finne kjeven min på gulvet, når jeg oppdaget prislappen på denne veska. Selv om kvaliteten sikkert er bra, må jeg stille spørsmålet om verden virkelig trenger enda en overpriset veske? Spør nettstedet Oceans Style Magazine.
 
- Vi håper en Mini Cooper-bil gjemmer seg inni den veska. Eller kanskje en Volkswagen boble, basert på formen og prislappen til den vesken, skriver Lindsay Schallon fra motesiden Stylebistro.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Matel fjernet formene hennes  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer