Denne vesken er bannlyst i California

Reese Witherspoons nye luksusveske faller ikke i god jord hos dyreaktivister.

LUKSUS: Flere stjerner har falt for denne slangeskinnsvesken Paraty fra Chloé som koster over 20 000 kroner.  Foto: All Over Press
LUKSUS: Flere stjerner har falt for denne slangeskinnsvesken Paraty fra Chloé som koster over 20 000 kroner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-stjernene har lagt sin elsk på den nye vesken fra luksusmerket Chloé. Vesken heter Paraty, er laget av skinn fra pytonslanger og koster over 20 000 kroner. Reese Witherspoon (35) er den siste av kjendisene til å vise seg offentlig med den luksuriøse vesken.

«Walk the Line»-stjernen har nok ikke kjøpt den i hjemstaten California. Der er det nemlig forbudt å selge produkter laget av pytonskinn. Det er derimot lov å kjøpe slike produkter i en annen stat og ta det med til California.

- Uansett hva Reese betalte for vesken har dyret betalt en mye høyere pris. Hvert år blir millioner av slanger hengt på kroker eller spikret fast levende i trær mens skinnet blir fjernet, sier en talsperson for dyrevernsgruppen PETA til Daily Mail.

Tidligere har Witherspoon blitt kåret til verdens mest sexy vegetarianer av den samme dyrevernsgruppen. Andre kjendiser som har pytonvesken inkluderer Ashley Tisdale, Katie Holmes, Jessica Biel og Charlize Theron.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ble påkjørt av en bil  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer