Megan Fox:

Denne tatoveringen vekker spekulasjoner

Hollywood-stjernen dukket opp med ny tatovering i helgen.

KJÆRESTER: Det var under helgens American Music Awards at Megan Fox viste frem sin nye tatovering på kragebeinet. Fansen mener påskriften er rettet mot hennes nye kjæreste, Machine Gun Kelly. Foto: American Broadcasting Companies, Inc. / ABC / AFP / NTB/
KJÆRESTER: Det var under helgens American Music Awards at Megan Fox viste frem sin nye tatovering på kragebeinet. Fansen mener påskriften er rettet mot hennes nye kjæreste, Machine Gun Kelly. Foto: American Broadcasting Companies, Inc. / ABC / AFP / NTB/ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at skuespillerparet Megan Fox (34) og Brian Austin Green (47) hadde skilt lag etter hele 16 år sammen - ti av dem som mann og kone.

Sammen har de også sønnene Noah (8), Bodhi (6) og Journey (4).

Det var den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen som bekreftet at det var slutt.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, fortalte han den gang i sin egen podkast.

Hyllest til kjæresten?

Kort tid etter at bruddet ble kjent begynte ryktene å svirre om at Fox hadde innledet et forhold til rapperen Richard Colson Baker (30), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly.

Siden den gang har det gått slag i slag for de to.

Duoen har blant annet postet en rekke bilder sammen på sosiale medier, og i helgen viste de seg også sammen offentlig for første gang. Anledningen var prisutdelingen American Music Awards som ble arrangert i Los Angeles natt til mandag, norsk tid.

SMYKKER SEG: Her skimtes Megans nye tatovering. Foto: ABC/Shutterstock/NTB
SMYKKER SEG: Her skimtes Megans nye tatovering. Foto: ABC/Shutterstock/NTB Vis mer

Her skred de ned den røde løperen arm i arm, og stilte velvillig opp på bilder for pressen.

Mens Fox var ikledd en grønn kjole, stilte kjæresten i hvitt. Rapperen skulle opptre sammen med trommisen Travis Parker under prisutdelingen, mens skuespilleren skulle dele ut pris.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Nå har flere fans bitt seg merke i at Megan Fox hadde en ny tatovering da hun ankom arrangementet. På hennes venstre kragebein står det nemlig «el pistolero» - noe som kan oversettes fra spansk til engelsk med «the gunman».

Mange spekulerer nå på om dette er en hyllest til hennes nye flamme, som altså går under artistnavnet «Machine Gun Kelly» eller MGK, skriver People.

«Det står 'el pistolero' på Megans Fox' nye tatovering, og det ryktes å være MGKs kallenavn», skriver en Twitter-bruker.

- Vi har endelig et nærbilde av Megans tatovering og det står ‘el pistolero’ som betyr skytter, altså Machine Gun Kelly, deler en annen, ifølge Page Six.

Bitter eksmann

Andre teorier ble også tatt opp. Nemlig at den spanske oversettelsen kunne være et hint til det faktum at duoen traff hverandre for første gang i Costa Rica, skriver samme nettsted.

Fox, som altså har datet artisten i rundt et halvt år, har foreløpig ikke selv uttalt seg om betydningen av sin nye tatovering.

En som ikke skal være over seg av begeistring for det nye forholdet, er «Transformers»-stjernens eksmann, Brian Austin Green.

I august la Fox ut dette bildet på sin Instagram-profil med følgende tekst:

«Din smertefullt vakre gutt … Mitt hjerte er ditt».

Det falt ikke i god jord hos eksmannen Brian Austin Green som kom med et stikk mot ekskona.

Under et Instagram-innlegg med bilder av deres felles barn, samt Greens sønn fra et tidligere forhold, kopierte han nemlig mer eller mindre Fox sin bildetekst:

«Smertefullt vakre gutter … Mitt hjerte er deres», skrev han.

Trolig var dette altså en referanse til Fox' romantiske bildetekst - noe han selv videreførte til sitt eget innlegg, bare med et annet budskap.

- Tøft for ham

I oktober skal 34-åringen ha valgt å introdusere sønnene for sin nye kjæreste, skriver People.

- Han møtte nylig ungene for første gang. Megan følte det var et naturlig steg siden de har blitt mer seriøse. Dette er ikke bare en uskyldig flørt. De planlegger fremtiden sammen, fortalte en kilde til nettstedet.

Og i begynnelsen av denne måneden havnet Fox og eksmannen i tottene på hverandre på Instagram nok en gang. Green delte da et bilde av deres yngste sønn Journey i anledning Halloween-feiringen - noe som ikke falt i god jord hos ekskona.

Fox la igjen en krass kommentar der hun blant annet skrev at Green bare er opptatt av å fremstille henne som en fraværende og dårlig mor.

Hun reagerte også på at sønnen blir eksponert i sosiale medier. I etterkant har Green slettet det aktuelle bildet og lagt ut en ny versjon der sønnen ikke er med.

Ifølge People skal det ha vært dårlig stemning mellom eksparet lenge før den svært så offentlige skittentøyvasken fant sted på Instagram.

- De har slitt med å komme overens en god stund, fortalte en kilde tett på Fox til underholdningsnettstedet.

Vis mer

En kilde i «Beverly Hills 90210»-stjernens nære krets hevdet at konflikten mellom de to bunner i at Green sliter med at Fox har funnet lykken på ny.

- Det er en tøff situasjon. Brian er flott som pappa. Han gjør en fantastisk jobb med guttene, sa kilden, og la til:

- Problemet handler om at han er bitter for at Megan gikk så raskt videre med Machine Gun Kelly. Det har vært veldig tøft for ham. Oppførselen hans kan være ganske umoden når det gjelder Megan, vel å merke. Han vet hvordan han skal få henne opprørt.

LES OGSÅ: Miley Cyrus innrømmer tilbakefall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer