Denne tabben skapte seerstorm

Khloe Karadashian ber om unnskyldning for klestabben. Se video!

LANG I MASKA: Khloe Kardashian merket ikke at hennes høyre bryst var fullt synlig under intervjuet på direkten hos TV-kanalen Fox News tirsdag. Foto: All Over Press
LANG I MASKA: Khloe Kardashian merket ikke at hennes høyre bryst var fullt synlig under intervjuet på direkten hos TV-kanalen Fox News tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Khloe Karadashian (26) har sammen med sine søstre Kourtney og Kim blitt TV-stjerne i USA ved å lage en realityserie om sitt eget liv.

Men da Khloe tirsdag besøkte TV-kanalen Fox News tirsdag, var det ikke hennes kjærlighetsliv eller forholdet til søstrene som ble det store samtaleemnet blant seerne.

I løpet av intervjuet skled 32-åringens topp til side og avslørte hennes høyre bryst for TV-kameraene.

Puppeglippen førte raskt til protester fra TV-kanalens mange konservative seere, og på sin hjemmeside legger Khloe seg flat for kritikken. Hun sverger på at blottingen ikke var et planlagt stunt for å få oppmerksomhet.

- Jeg vil be om unnskyldning. Det er min skyld. Stylisten min Monica Rose ba meg bruke en BH under toppen, men som den ulydige jenta jeg er så gjorde jeg ikke som hun sa, skriver hun.


Khloe - som er gift med NBA-spilleren Lamar Odom - hevder imidlertid at hun personlig ikke synes det er noe galt å se et kvinnebryst på TV.

- Jeg elsker hvor frie europeiske kvinner er når det kommer til nakenhet. De er stolte av det Gud da dem. Jeg skammer meg ikke over det som skjedde. Vi har alle brystvorter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får sex-tips av sin egen mor


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer