Denne superkroppen tilhører en 48-åring

Hollywoodstjernen Demi Moore viste formen på luksusyacht. Se bildespesial!

TENÅRINGSKROPP: Demi Moore har en kropp de fleste unge kvinner ville misunt henne, selv om hun er 48 år.  Foto: All Over Press
TENÅRINGSKROPP: Demi Moore har en kropp de fleste unge kvinner ville misunt henne, selv om hun er 48 år. Foto: All Over Press Vis mer
Se bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: Hollywoodstjernen Demi Moore (48) vekket stor oppsikt i september, da hun publiserte en rekke privatbilder av seg selv på Twitter kun iført en bitteliten bikini.

Brunetten, kjent fra filmer som «Striptease», «G.I. Jane» og «Charlie's Angels 2», har en kropp de fleste tenåringer ville misunt henne, og har ingen problemer med å vise frem sin faste og trinne ramme.

Nyttårshelgen ferierte den spreke 48-åringen og skuespillerektemannen Ashton Kutcher (32) på en lekker luksusyacht utenfor St. Barts. Her koste de seg sammen med den russiske milliardærvennen Andrey Melnichenko, som eier båten, og Martha Stewart, skriver The Sun.

I tillegg skal stjerneparet ha vært blant gjestene på Chelsea-eier Roman Abramovichs gigantiske nyttårfest.

Innimellom slagene ble det stormforelskede paret observert mens de koste seg på soldekket på båten, kjørte jetski og nøt late dager i det azurblå vannet.

Og Demi spradet da rundt foran ektemannen i en bitteliten bikini, som overlot svært lite til fantasien.

Superstjernen skal angivelig opprettholde sin fantastiske form ved å følge «Master Cleanse»-dietten, også kjent som sirupdietten, som går ut på at du kun skal få i deg vann, sitron, sirup og cayenne pepper. Dietten ble først kjent da Beyonce Knowles benyttet den for å gå ned i vekt til filmen «Dream Girls», og Demi skal også ha fått Ashton til å følge kostholdsplanen.

I tillegg til dietten og beinhard trening, har Moore også avslørt at det er «mye sex» som holder henne ung.

- Jeg må si at det hjelper å ha mye sex. Det er endorfinene. Men det er mer enn kun det, det handler også om å begynne et kvalitetsliv med noen. Jeg vet jeg har noen som elsker meg for den jeg er og hva jeg ikke er. Han elsker meg på tross av mine feil, og det gjør meg så glad, har hun tidligere uttalt:

- Jeg har blitt eldre, og jeg ser ikke lik ut nå som jeg gjorde da jeg var 20 eller 30. Men man må uansett gjøre det meste ut av det man har.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Sex holder meg ung

Se bildespesial nedenfor:

PÅ JETSKI: Moore og en venn fartet rundt på det azurblå vannet på en jetski. Foto: All Over Press
KOSTE SEG: Demi og Ashton tilbragte også dagene med å sole seg på det enorme dekket på båten, som er eid av den russiske milliardæren Andrey Melnichenko, som også var tilstede. Foto: Stella Pictures
DIETT: Demi følger angivelig den såkalte sirupdietten, som går ut på at man kun skal få i seg vann, sitron, sirup og cayenne pepper. Foto: All Over Press
LEKKER: Båten Demi og Ashton ferierte på. Foto: All Over Press
PÅ SHOPPING: Stjerneparet tok seg også tid til en liten shoppingtur i Gustavia. Foto: All Over Press
SEXY: Hollywoodstjernen bar en bitteliten bikini som overlot svært lite til fantastien. Foto: All Over Press