SPORTY: Tone Damli elsker å holde seg i form, og spesielt yoga og styrketrening er blant favorittene. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SPORTY: Tone Damli elsker å holde seg i form, og spesielt yoga og styrketrening er blant favorittene. Foto: Tor Lindseth / Se og HørVis mer

Denne styrkeøvelsen hater Tone aller mest

Den sporty artisten deler treningstips på bloggen.

SEOGHØR.NO: Artist og blogger Tone Damli (27) har alltid likt å holde seg i form, men som så mange andre er det ikke alltid at hun har tid til å få gjennomført treningsplanene slik hun ønsker.

Om sommeren spesielt står det mye annet enn trening på agendaen, men på bloggen Tonedamli.com forteller den blide Sogndalsjenta at hun prøver å være flink til å legge inn småøkter mellom soling, is-spising og bading:

«Eg har vore slapp på treningsfronten i det siste. Skikkelig slapp faktisk. Har ikkje trent ein gang sida siste trening med PT tidlig i juni. Joda, eg går mykje, både tur og bære rundt på Billie, men musklane har blitt slappare den siste tiden- det skjer så fort. Heldigvis hugsar kroppen godt, og eg skal nok komme meg fort i form igjen. Ein skal ikkje gløyme at musklar er ferskvare. I går tok eg meg ei lita økt på bryggekanten etter at Billie var i seng. Ingenting er deiligare enn å trene ute, spesielt med desse omgivelsane. Eg gleda meg til å komme inn i rutinene igjen. Eg vil jo ha ein sterk kropp!».

I blogginnlegget deler ettbarnsmoren flere treningstips, men avslører også hvilken øvelse hun misliker sterkest å gjøre:

«Denne øvelsen, «bjørnebøy», er ein av mine hat-øvelsar. Den ser så sabla enkel ut, men brenne som berre rakkaren i låra».

HAT-ØVELSE: Tone Damli fotografert på vei inn i en såkalt «Bjørnebøy» - en øvelse 27-åringen ikke er spesielt fan av. Foto: Tonedamli.com
HAT-ØVELSE: Tone Damli fotografert på vei inn i en såkalt «Bjørnebøy» - en øvelse 27-åringen ikke er spesielt fan av. Foto: Tonedamli.com Vis mer

Se flere av Tones treningstips her! (ekstern lenke, journ. anm.).

Tone og samboeren Markus Foss (32) nyter i disse dager sommeren på idylliske Gåsøya i Bærums skjærgård i Indre Oslofjord, sammen med datteren Billie (1) og resten av Markus' familie.

Damlis blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet, som også eier Seoghør.no.

LES OGSÅ: Tone Damli bli tante igjen