Kardashian-familien:

Denne søsteren tjener minst

Hele Kardashian/Jenner-klanen nyter et liv i luksus, men tykkelsen på lommeboken er ikke den samme hos alle.

EKSTRAVAGANT: Søstrene er ikke fremmede for å dra på litt på den røde løperen. Foto: Jennifer Graylock/ Pa Photos/NTB
EKSTRAVAGANT: Søstrene er ikke fremmede for å dra på litt på den røde løperen. Foto: Jennifer Graylock/ Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som at himmelen er blå, er det like sikkert at Kardashian/Jenner-klanen har salt til grøten. Den yngste av stjernesøstrene, Kylie Jenner (24) prydet forsiden av Forbes allerede som 21-åring, i anledning den prestisjetunge listen over «USAs rikeste selvskapte kvinner» i 2018. Der lå Kylie som nummer 27.

Også Kim Kardashian (41) har skapt overskifter for sine svimlende innkasseringer. Da 41-åringen lanserte parfymer for sitt eget merke, «KKW Fragnance» i 2017, kunne TMZ avsløre at hun hadde håvet inn rundt 88 millioner kroner bare den første salgsdagen.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Også i senere i tid har hvert familiemedlem gjort det godt på hver sin front, enten det er business, sosiale medier eller på catwalken. Kendall Jenner (26) er nemlig den best betalte modellen i verden, ifølge The Market Herald.

Men hvem i Kardashian/Jenner-klanen tjener mest - og hvem tjener minst?

1. Kim Kardashian

Kim skapte nylig overskifter verden over da hun stilte opp i Marilyn Monroes ikoniske kjole som hun brukte da hun sang til den tidligere presidenten, John F. Kennedy. Ifølge Evening Standard kjøpte Ripley’s Believe it or Not- museumet kjolen for 34 millioner kroner i 2016.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Derfor er det kanskje ikke et sjokk at Kim er familiens rikeste. Ifølge South China Morning Post har Kim en nettoformue på svimlende 1,8 milliarder dollar, ifølge Forbes liste over milliardærer for 2022. Det tilsvarer nesten 16 milliarder norske kroner.

Det er Kims suksessfulle skjønnhetsmerke «KKW Beauty» og undertøysmerket «Skims» som står for mye av lønnen.

2. Kylie Jenner

Sminkemogulen Kylie ligger på en god andreplass bak storesøsteren med nesten åtte milliarder kroner i nettoformue. Det er Kylie Cosmetics, 24-åringens sminkemerke, som skal ha mye av æren for den gode inntekten.

For tre år siden solgte stjernen 51 prosent av «Kylie Cosmetics», som hun tjente rundt 5 milliarder kroner på.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Ifølge The Mirror er det også yngstesøsteren som får best betalt for å poste spons på Instagram. Ifølge nettstedet skal Kylie kunne ta fem millioner kroner for et innlegg.

Stjernens merker inkluderer også «Kylie Skin», «Kylie Swim» and «Kylie Baby».

3. Kris Jenner

Familiens overhode, mor og manager Kris Jenner (66), er den tredje rikeste i familien, ifølge Forbes. Hun kan skryte på seg en nettoformue på hele to milliarder kroner.

Seksbarnsmoren fikk over 800 000 kroner per episode av dokumentarserien «Keeping up with the Kardashians», og var også en av realityprogrammets produsenter, ifølge Seventeen. Familiens momager (mor og manager journ.anm.), tar ti prosent av døtrenes inntjening, melder Forbes.

Jenner jobbet som flyvertinne i et år i 1976 før hun giftet seg med sin første ektemann Robert Kardashian. De skilte lag i 1991, og i 2003 døde han av kreft.

4. Caitlyn Jenner

På en fjerdeplass finner vi Kris Jenners eksmann og far til Kendall og Kylie, Caitlyn Jenner (72). Den tidligere olympiske mesteren medvirket fast i familiens dokumentarserie før Caitlyn og Kris skilte lag i 2015.

Samme år fikk hun siden egen serie, «I am Cait», som fulgte hennes reise som transkvinne. Caitlyn har også gitt ut biografien «Secrets of my life», og samarbeidet med sminkemerket MAC.

SJOKKDELTAKER: Det var til alles store overraskelse da det ble avslørt av «Phoenixen» i amerikanske «Maskorama» var Caitlyn Jenner. Video: Se og Hør. Vis mer

Summen av Caitlyns arbeid ender med en nettoformue på over 935 millioner kroner.

5. Kourtney Kardashian

Den eldste, småfrekke søsteren Kourtney Kardashian (43) har tjent millioner på «Keeping up with the Kardashians» og sitt livsstilsmerke, «Poosh». I tillegg har hun samarbeidet med Kylie Cosmetics som resulterte i sminkekolleksjonen «Kourt x Kylie» i 2018, ifølge Celebrity Net Worth.

«Keeping up with the Kardashians» og «The Kardashians» er ikke eldstesøsterens eneste tv-opptredner. Trebarnsmoren har også fått prøve seg på kinolerettet i filmen «He's All That» med blant andre Tiktok-stjerne Addison Rae (21).

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Ifølge South China Morning Post ligger Kourtneys nettoformue på 608 millioner kroner.

6. Khloé Kardashian

Kris Jenner og Robert Kardashians yngste datter, Khloé Kardashian (37), er god for den nette sum av 467 millioner.

Foruten hennes lønnsomme annonsesamarbeid, har Khloé valgt å utnytte noe media ofte ville granske henne for: kroppen hennes.

Ikke bare hadde hun sin egen spin off-serie, «Revenge Body with Khloé Kardashian», hun lanserte også sitt eget merke med treningsutstyr, «Khlo-Fit» i 2019. Hun er også en av hjernene bak klesmerket «Good American».

7. Kendall Jenner

At Kendall Jenner er familiens fattigste søster kan være overraskende for noen. Den suksuessfulle modellen skal være god for 421 millioner kroner. To år på rad tronet nemlig 26-åringen på Forbes liste over best betalte modeller, og i 2018 tjente hun hele 210 millioner kroner på bare et år.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Ser man bort fra lønn hun får fra modelljobber, tjente hun godt på familiens serie, og samarbeid med blant annet Calvin Klein og Estée Lauder.

Vi kan likevel ikke snakke om Jenner uten å nevne den skandaløse festivalen Fyre i 2017, som hun fikk 250 000 dollar for å reklamere for. I ettertid ble det avslørt at festivalen var ren svidel, og modellen ble nødt til å punge ut hele 900 000 kroner i søksmålet over et Instagram-innlegg hvor hun promoterte for den skandaleombruste festivalen.

8. Rob Kardashian

Rob Kardashian (35) har ikke vært like mye i rampelyset som sine søstre, noe som naturligvis gjør at lønna ikke kan måle seg med deres. Han har likevel en inntekt på ti millioner dollar, som vil si 93 millioner norske kroner. Rob skal ha fått rundt en million dollar for å medvirke i «Keeping up with the Kardashians», ifølge South China Morning Post.

Akkurat som søstrene sine, har Rob et talent for business. Han har lansert sin egne sterke saus, «Grandeza», sokkemerket «Arthur George» og klesmerket «Halfway Dead», skriver South China Morning Post.

LES OGSÅ: - Ikke kommenter kroppen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer