Kardashian-familien:

Denne søsteren tjener minst

Hele Kardashian/Jenner-klanen nyter et liv i luksus, men tykkelsen på lommeboken er ikke den samme hos alle.

EKSTRAVAGANT: Søstrene er ikke fremmede for å dra på litt på den røde løperen. Foto: Jennifer Graylock/ Pa Photos/NTB
EKSTRAVAGANT: Søstrene er ikke fremmede for å dra på litt på den røde løperen. Foto: Jennifer Graylock/ Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som at himmelen er blå, er det like sikkert at Kardashian/Jenner-klanen har salt til grøten. Den yngste av stjernesøstrene, Kylie Jenner (24) prydet forsiden av Forbes allerede som 21-åring, i anledning den prestisjetunge listen over «USAs rikeste selvskapte kvinner» i 2018. Der lå Kylie som nummer 27.

Også Kim Kardashian (41) har skapt overskifter for sine svimlende innkasseringer. Da 41-åringen lanserte parfymer for sitt eget merke, «KKW Fragnance» i 2017, kunne TMZ avsløre at hun hadde håvet inn rundt 88 millioner kroner bare den første salgsdagen.

Også i senere i tid har hvert familiemedlem gjort det godt på hver sin front, enten det er business, sosiale medier eller på catwalken. Kendall Jenner (26) er nemlig den best betalte modellen i verden, ifølge The Market Herald.

Men hvem i Kardashian/Jenner-klanen tjener mest - og hvem tjener minst?

1. Kim Kardashian

Kim skapte nylig overskifter verden over da hun stilte opp i Marilyn Monroes ikoniske kjole som hun brukte da hun sang til den tidligere presidenten, John F. Kennedy. Ifølge Evening Standard kjøpte Ripley’s Believe it or Not- museumet kjolen for 34 millioner kroner i 2016.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.