Denne sminketabben vekker oppsikt

Mischa Barton så rødt på motevisning.

DEN RØDE BANDITT: Mischa Bartons øyenskygge fikk det til å se ut som hun hadde på seg en rød maske under moteuken i Berlin. Foto: All Over Press
DEN RØDE BANDITT: Mischa Bartons øyenskygge fikk det til å se ut som hun hadde på seg en rød maske under moteuken i Berlin. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mischa Barton (27) fikk mye oppmerksomhet da hun ankom Marc Cains visning under moteuken i Berlin på onsdag.

Riktignok var det ikke den røde kjolen som fikk fotografene til å knipse, men Mischas uvanlige øyensminke.

Den tidligere «The O.C»-stjernen så ut som hun hadde gått amok med sminkekosten og hadde prydet øynene med et tykt lag rød øyenskygge. Hun matchet det hele med knallrøde lepper. 

- Micha Barton så ut som hun var blitt inspirert av «The Avengers» da hun kom med dramatisk maske-lignende sminke på den røde løperen, skriver avisen Daily Mail, som også skriver at hun brøt sminkeregel nummer 1. 

- Hun brøt sminkeregelen som sier at du må velge mellom å fremheve enten øyne eller munn. 

Kanskje fikk hun med seg kritikken, for senere tok hun på seg et par enorme solbriller for å dekke til øynene.

Barton har de siste årene tatt seg en pause fra film- og TV-karrieren, men i fjor spilte hun i filmen «Into the Dark». Til tross for at hun kun er 27 år gammel, er Barton blitt mer kjent for blant annet narkotikamisbruk og sitt ville partyliv.

I 2008 ble hun dømt for fyllekjøring etter en vill kjøretur i Hollywood, og året etter ble hun ufrivillig innlagt på psykiatrisk sykehus

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer