Denne skjorta har blitt en gjenganger

- Det driter jeg i, det er ikke mitt problem, sier Stig Henrik Hoff.

HVITE BLONDER: Hva har Carsten Skjelbreid, Jan Thomas Mørch Husby og Stig Henrik Hoff til felles? Jo, de har alle brukt den hvite blondeskjorta med den gigantiske utringningen. Foto: Scanpix
HVITE BLONDER: Hva har Carsten Skjelbreid, Jan Thomas Mørch Husby og Stig Henrik Hoff til felles? Jo, de har alle brukt den hvite blondeskjorta med den gigantiske utringningen. Foto: Scanpix Vis mer
Se video med «Skal vi danse»-deltager Stig Henrik Hoff og kona Sølje Bergmann nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det premiere på TV 2s tradisjonsrike «Skal vi danse». Det mange kanskje ikke tenkte over, var at de nok har sett den den hvite, utringede skjorta til kjendis-deltager og skuespiller Stig Henrik Hoff flere ganger tidligere.

Den samme skjorta brukte nemlig både Jan Thomas Mørch Husby og TV 2-Sportens egen Carsten Skjelbreid i fjorårets show.

Men Stig Henrik Hoffs kone hinter om at skjorta ikke er så langt unna den han bruker på hjemmebane.

- Det er ikke noe nytt for meg dette, jeg bor og lever jo med Stig Henrik. For min del kunne han gjerne  gått rundt med den på byen. Så lenge jeg er ved siden av ham da, sier Stig Henrik Hoffs kone, Sølje Bergmann, som han giftet seg med så sent som i august når Seher.no møter de to i forbindelse med lørdagens show.

- Hadde det ikke vært for henne, hadde jeg ikke gått rundt med smykker og sånt, smiler «Skal vi danse»-stjernen selv.

45 år gamle Stig Henrik, som måtte utsette bryllupsreisen på grunn av «Skal vi danse», bekymrer seg ikke over at den hvite skjorta har gått på gjenbruk i studioet i Nydalen.

- Gammel svette er god som ny, er det ikke det det heter? sier Sølje, før ektemannen korrigerer henne noe.
 
- Gammel svette blir som ny. Nei, det driter jeg i, det er ikke mitt problem. Jeg har på meg denne skjorta, det er den jeg har fått - og det er supert.
 
- Trives du med utringning, Stig Henrik?

- Ja, ja, det er supert, det, sier Stig henrik, som av dommerne ble belønnet med hele 28 poeng i «Skal vi danse»-premieren, til Seher.no.

Til Seher.no i fjor spøkte Carsten Skjelbreid om bruken av den hvite blondeskjorta.

- Den har jeg ikke bedt om å få, jeg har fått den tildelt. Hva gjør man ikke for «Skal vi danse»? Men det går på gjenbruk her nå, vi prøver å spare penger vet du. Og da er det greit at jeg neste lørdag bruker det Jan Thomas hadde på seg. Da skal jeg ha på meg de glinsete buksene hans, bukseseler - og komme i singlet, sa Skjelbreid den gang.

«Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Nei, jeg har ikke kjæreste

Se video med nygifte Stig Henrik Hoff og kona Sølje Bergmann her:[obj:media:8933]