Denne scenen er et mysterium for Paradise-deltageren

«Paradise Hotel»-deltageren Bianca Klemetsen gruer seg til gjensynet med kveldens episode.

FLASHBACK: Flere av deltakerne havner til sengs i nest siste episode av «Paradise Hotel». Men Bianca Klemetsen (med ryggen til) husker ikke hvem det var hun flørtet med i kameraene. Foto: TV3
FLASHBACK: Flere av deltakerne havner til sengs i nest siste episode av «Paradise Hotel». Men Bianca Klemetsen (med ryggen til) husker ikke hvem det var hun flørtet med i kameraene. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til tross for at det bare er to episoder igjen av årets «Paradise Hotel»-sesong, er det ikke slutt på fylle-skandalene i TV3s realityserie.

Når flere av de tidligere utstemte deltagerne i kveldens episode kommer inn igjen for å feste med de finaleklare parene, ender mange opp i svært inime scener i Paradise-sengene...

En av de som hoppet til køys med en av Paradise-gutta er Bianca Klemetsen, som røk ut etter kun fire dager i «Paradise Hotel».

Men 21-åringen hevder hun ikke gleder seg mye til gjensynet med seg selv på TV. Hun husker nemlig ikke hvem det var hun endte opp i sengen med!

- Det ble en veldig fuktig fest, og jeg husker at jeg hadde det utrolig gøy. Det var ikke noe press på oss i juryen. Jeg husker at Niklas og Kine på et tidspunkt lå i sengen ved siden av meg.

- Men da jeg fikk se en snutt fra episoden på TV, fikk jeg sjokk. Jeg aner ikke hvem jeg rota med. Jeg har prøvd å pause bildet på PCen min og tyde bildet, men har ikke klart å finne det ut. Så jeg gruer meg litt til hva jeg får se, sier hun til Seher.no.

Selv om hun ikke husker hvem hun flørtet med, føler Bianca seg sikker på at det ikke ble noe mer enn kyssing mellom henne og sengepartneren.

- Jeg regner med at hadde det skjedd noe mer, så hadde vel noen fortalt meg det? Jeg føler at jeg var en ganske snill jente inne på «Paradise Hotel», men har litt vondt i magen akkurat når det gjelder tanken på hva som kan bli vist i kveld, sier hun til Seher.no.

Når Seher.no opplyser henne om hvem det er hun deler seng med i de intime scenene, puster hun lettet ut.

- Han er en hyggelig fyr, som jeg har blitt god venn med. Men det er ikke noe romantisk mellom oss, sier Bianca til Seher.no.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 kl 21.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Utvist etter Paradise-juks

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer