Denne ryggen vekker oppsikt

Nye bilder av Keira Knightley sjokkerer fansen.

VEKKER OPPSIKT: Mange fans frykter for Keira Knightleys helse etter at hun viste fram en svært tynn kropp på tirsdagens premierefest. Foto: All Over Press
VEKKER OPPSIKT: Mange fans frykter for Keira Knightleys helse etter at hun viste fram en svært tynn kropp på tirsdagens premierefest. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Keira Knightley har blitt en av Storbritannias mest populære kvinnelige filmstjerner etter suksess-roller i filmer som «Bend it like Beckham» og «Love Actually».

Men da 26-åringen tirsdag ankom premieren på sin nyeste film «A Dangerous Method» - hvor hun spiller mot blant annet Michael Fassbender og Viggo Mortensen - var det ikke hennes innsats på lerretet som fanget fansens oppmerksomhet.

I sin kjole fra merket Burberry viste Knightley fram sin bare rygg, men effekten ble ikke like elegant som hun nok helst hadde håpet.

Bildene av Keiras kropp har nemlig fått flere fans til å stille spørsmål om hun nå har blitt så tynn at det er fare for hennes helse.

- Hun er en vakker kvinne, men hun ser underernært ut, skriver en av leserne til Daily Mail i en kommentar på avisens nettsted.

Flere av avisas lesere deler de samme bekymringene, mens andre forsvarer skuespilleren og hevder hun ser vakker ut.

Selv har Keira tidligere uttalt at hun ikke bryr seg om hva andre mener om utseendet hennes ifølge nettstedet Showbizspy.com.

- Hvis man velger en offentlig rolle, er det det du stiller opp til. Men jeg trenger ikke lese det. Manipulasjon er noe kvinner gjør mye. Kvinner blir besatt av andre kvinner, elsker dem eller hater dem. Den linjen er lett å krysse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg fikk sjokk da jeg så sex-scenene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer