- Denne rumpa har blitt strammere

Den norske artisten Atle Pettersen viser stolt fram rumpa for Seher.nos kamera. Se video!

STRAM OG GOD: - Man må jo stramme rumpa hele tiden. Du kan godt få se den, sier Atle som her viser fram sin stramme rumpe. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STRAM OG GOD: - Man må jo stramme rumpa hele tiden. Du kan godt få se den, sier Atle som her viser fram sin stramme rumpe. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Atle Pettersen og Marianne sandaker nederst i saken!
 
SEHER.NO: Mens en av hans beste venner, Rachel Nordtømme, lørdag røk ut av «Skal vi danse», imponerte Atle Pettersen både dommere og seere i det fartsfylte TV2-programmet.

Pettersen ble, etter de første programmene, belønnet med totalt 72 poeng av dommerne, noe som - etter at seerstemmene var talt opp - gjorde at han mest sannsynlig soleklart gikk videre i programmet. 

Men de siste ukenes trening har ikke bare ført til at den alltid smildende artisten har blitt god til å danse, avslører han til Seher.no.
 
- Det er ikke mye igjen av meg nå. Jeg forsvinner snart. Jeg kjenner jo på kroppen at jeg har kommet i mye bedre form. Jeg har blitt mykere og mer utholdende i musklene, sier Atle Pettersen til Seher.no.


Også rumpa har blitt strammere, mener han.

- Ja, man blir det etter denne dansinga her. Man må jo stramme rumpa hele tiden. Du kan godt få se det, sier Atle og viser sin stramme rumpe for Seher.nos kamera.

Dansepartneren hans, Marianne Sandaker, synes ikke det er rart at Atle har blitt sterkere etter de siste ukenes påkjenninger på danseparketten.

- Jeg er jo så tung i rumpa, så du må jo bli sterk av å bære rundt på meg, sier hun lattermildt.
 
- Hvordan har du klart å bli så god, Atle?
 
- Det er helt sprøtt. I dag var jeg skikkelig nervøs før vi skulle på. Da Anders satte standarden i starten med tre niere og én tier, kjente jeg det i knærne. Men Marianne kan trylle, vet du, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hadde aldri trodd jeg skulle gråte over dette  

Se video med Atle Pettersen og Marianne her:[obj:media:10045]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer