Emma Roberts:

Denne ringen får bryllupsryktene til å svirre

Emma Roberts (25) viste frem sin nye ring for andre gang på kort tid.

FORLOVet? Ryktene svirrer etter at Emma Roberts dukket opp med denne ringen da hun var på shopping i Beverly Hills. Dette blir isåfall andre gang hun forlover seg med Evan Peters. FOTO:  D. Cooper/Broadimage/NTB Scanpix
FORLOVet? Ryktene svirrer etter at Emma Roberts dukket opp med denne ringen da hun var på shopping i Beverly Hills. Dette blir isåfall andre gang hun forlover seg med Evan Peters. FOTO:  D. Cooper/Broadimage/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(SEOGHØR.NO) I januar 2014 kom nyheten om at skuespillerparet Emma Roberts (25) og Evan Peters (29) hadde forlovet seg. Det etter å ha datet i to år. Året etter ble det derimot kjent at stjerneparet brøt forlovelsen etter en turbulent tid sammen.

Nå ser det ut til at paret har forlovet seg nok en gang. Torsdag ble niesen til Julia Roberts nemlig observert med en ring som fikk ryktene til å svirre. Dette etter at Robert og Peters fant tonen igjen august i fjor.

Dette er andre gang Roberts viser seg i offentligheten med sin nye ring. I starten av januar ble hun observert med den samme ringen.

NY RING: Roberts dukket opp med denne ringen like etter jul. Allerede da gikk spekulasjonene om en forlovelse mellom Roberts og Peters. FOTO: REX/NTB Scanpix
NY RING: Roberts dukket opp med denne ringen like etter jul. Allerede da gikk spekulasjonene om en forlovelse mellom Roberts og Peters. FOTO: REX/NTB Scanpix Vis mer

Møttes på jobb

Emma og Evan møttes for første gang da de spilte i komedien «Adult World» i 2012, men det tok tid før det oppsto romantiske følelser mellom dem. Paret, som gav kjærligheten en ny sjanse i september i fjor, har siden blitt observert sammen både privat og på ulike tilstelninger.

- De er definitivt kjærester. De klemte hverandre og hun flørtet lekent med ham, fortalte en venn av Emma til US Weekly i august.

SAMMEN IGJEN: Emma og Evan ble sammen igjen i august i fjor, og nå skal paret visstnok ha forlovet seg for andre gang. FOTO: Splash News/NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Emma og Evan ble sammen igjen i august i fjor, og nå skal paret visstnok ha forlovet seg for andre gang. FOTO: Splash News/NTB Scanpix Vis mer

Modellkarriere

25-åringen gikk tidlig i sin suksessrike tantes fotspor, og ble et kjent navn etter roller i filmer som «We’re The Millers» og «Scream 4». Den unge skuespilleren gjør det også stort som modell.

I 2015 signerte hun en avtale med undertøysmerket «Aerie». Da Emma skulle fronte den nye kolleksjonen for undertøysmerket, gjorde hun det på en uvanlig måte- hun viste fram alle bildene uredigert.

KJENDISFAMILIE: Emma Roberts er niesen «Pretty Woman»-skuespiller Julia Roberts. Foto: NTB scanpix.
KJENDISFAMILIE: Emma Roberts er niesen «Pretty Woman»-skuespiller Julia Roberts. Foto: NTB scanpix. Vis mer

- Dette er aller første gang en skuespiller har frontet kjedens kampanje uten å bruke Photoshop, skriver Us Magazine.

Bakgrunnen for redigeringsfrie bilder skal angivelig ha vært Roberts yngre søster.

- Jeg har en lillesøster som er 14 år gammel, og jeg vet hvor usikker hun blir når hun ser på bilder på Instagram og Twitter. Folk legger ut bilder som ikke er ekte. Så det å kunne si: «Dette er meg som Emma, ikke som Emma Roberts», det var viktig for meg, sa Roberts til US Magazine.

LES OGSÅ: De er definitivt kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer