FLOTT: Supermodell og programleder Heidi Klum pleier ikke å være redd for å vise frem sin misunnelsesverdige kropp, men i den nye «Project Runway»-reklamen er det noen helt andre modeller som vekker oppsikt. Her er 40-åringen avbildet i New York nyl Foto: All Over Press
FLOTT: Supermodell og programleder Heidi Klum pleier ikke å være redd for å vise frem sin misunnelsesverdige kropp, men i den nye «Project Runway»-reklamen er det noen helt andre modeller som vekker oppsikt. Her er 40-åringen avbildet i New York nyl Foto: All Over PressVis mer

Denne reklamen ble forbudt

Heidi Klums «Project Runway»-poster ble for sexy for visse amerikanere.

SEOGHØR.NO: Supermodell Heidi Klum (40) er viden kjent for sin flotte kropp, men i programlederens nye reklame for «Project Runway» er det noen andre som viser vel mye hud.

Reklameplakaten, som promoterer den 12. sesongen av det populære programmet, viser nemlig en rekke kvinnelige og mannlige modeller som kneler splitter nakne for «keiserinne» Klum.

Med på bildet er også «Project Runway»-dommer Tim Gunn, som i likhet med Klum holder en gigantisk nål som et slags kongelig septer. Plakatens kulisser representerer andre redskaper som deltagerne i programmet, som er håpefulle designerspirer, trenger - utvilsomt for å kunne kle opp reklamens nakne modeller.

Bystyret i Los Angeles setter imidlertid ikke pris på reklameplakatens kreativitet, og har valgt å bannlyse det vågale bildet. Grunnen skal være at reklamen er for sexy til å bli vist på reklame-boards i full offentlighet. Det skriver Ekstrabladet.

TV-showets produsenter har heldigvis vært forutseende nok til å lage en mindre vågal versjon av reklamen i tillegg, der modellene er iført undertøy. Det er denne versjonen som kommer til å dukke opp gatelangs i L.A. I mer frilynte New York derimot, vil den usensurerte versjonen sikkert bli å se på selveste Times Square.

Heidi Klum har mange jern i ilden for tiden. I tillegg til å være i full gang med «Project Runway» er hun blant dommerne i årets sesong av «America's Got Talent».

LES OGSÅ: - 40 er det nye 30!