- Denne prisen gir meg makt med kjærester

Stian Blipp vet hva han skal bruke moteprisen til.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld ble Se og Hørs store Kjendisgalla arrangert på Christiania Teater, og mange priser ble delt ut i løpet av kvelden. Det var knyttet stor spenning til hvem som ville bli kåret til «Årets best kledde» mann og kvinne. 

Det var selvsagt Se og Hørs eget motepoliti Jan Thomas Mørch Husby som var juryformann og sammen med Lene Nystrøm presenterte han prisen til Stian Blipp (23).

- Han mestrer å skape en aktuell helhet i alle antrekk og har en god forståelse for moter og trender, sa Jan Thomas.

BEST KLEDD: Stian Blipp fikk prisen for best kledde mann av Jan Thomas, som presenterte prisen sammen med Lene Nystrøm.  Foto: FameFlynet Norway
BEST KLEDD: Stian Blipp fikk prisen for best kledde mann av Jan Thomas, som presenterte prisen sammen med Lene Nystrøm. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Prisen som årets best kledde mann falt i smak hos den velkledde programlederen som endelig har et håndfast bevis på sin gode motesans.

- Det som er så gøy med denne rakkeren er at den gir meg makt med eventuelle kjærester eller koner. Hvis de sier «skal du gå i det der?» så peker jeg bort på peishyllen også sier jeg «visst faen skal jeg gå med det her. Ja, jeg skal gå med englevinger og flosshatt».

Blipp liker å eksperimentere med klær og trender og var beæret over å få prisen.

- Det er veldig gøy å få en slik pris. Jeg har møtt mange menn som sier «hvorfor skal jeg gå med klær når jeg ser så jævlig bra ut naken», men det er en fyr som heter Mark Twain som har et bra sitat, «clothes make the man, naken people have little or no influense on society», sa Blipp i takketalen.

Fredrik Skavlan og Aksel Hennie var også nominert til prisen «Årets best kledde mann».

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her:

 

LES OGSÅ: Vil ikke gjøre som Ronaldo og Beckham