Denne Oscar-kjolen tok det over én måned å lage

Hollywoods største stjerner - blant dem Julianne Moore - strømmet til den røde løperen i flotte festantrekk.

STRÅLTE I KOSTBAR KJOLE: Julianne Moore, som vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle med «Still Alice», røpet til Access Hollywood at over 920 arbeidstimer lå bak denne spesiallagde designerkjolen fra Chanel. Kast terning på denne og resten av Oscar-kjolene nederst i saken! Foto: All Over Press
STRÅLTE I KOSTBAR KJOLE: Julianne Moore, som vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle med «Still Alice», røpet til Access Hollywood at over 920 arbeidstimer lå bak denne spesiallagde designerkjolen fra Chanel. Kast terning på denne og resten av Oscar-kjolene nederst i saken! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag gikk den 87. Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles.

Stjernene inntok den røde løperen utenfor Dolby Theatre i Hollywood, pyntet i sin fineste stas.

De store motehusene og juvelérerne har gjerne samarbeidet med superstjernene i lang tid, for å sikre at de tar seg best mulig ut på verdens mest prestisjefylte filmprisutdeling.

Det er ikke alltid antrekkene er like vellykkede, mens andre ganger tar verdensstjernene pusten fra motepressen i fantastiske kreasjoner.

Blant stjernene som virkelig vakte oppsikt på den røde løperen, var Julianne Moore (54), som også vant prisen for «beste kvinnelige hovedrolle» med prestasjonen sin i «Still Alice».

Se høydepunkter fra den røde løperen:

Den rødhårede skjønnheten strålte, bokstavelig talt, i en glitrende kjole signert Chanels sjefsdesigner Karl Lagerfeld. Ifølge People var kjolen spesiallaget til Moore, og drøye 900 arbeidstimer - eller over 38 døgn - gikk med til å lage den.

Julianne Moore kombinerte den elegante kjolen med eksklusive diamantsmykker fra Chopard, lekkert oppsatt hår og magentarøde lepper.

Nedenfor kan du kaste terning på kjendisenes antrekk på årets Oscar-utdeling!

[views:embed:node_embed:block:77673]

LES OGSÅ: 80-TALLSHELTENE VENDER TILBAKE

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer