Denne nazi-spøken ble for drøy

Russell Brand ble kastet ut fra GQ Awards - se hvorfor her!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komikeren og skuespilleren Russell Brand (38) er kjent for å dra strikken langt i sine stunt på scene, TV og radio.

Tidligere har Brand - som har vært gift med popstjernen Katy Perry - fikk i 2008 blant annet tusenvis av radiolyttere på nakken, da han ringte «Hotell i særklasse»-stjernen Andrew Sachs under sending, for å fortelle at han hadde hatt sex med skuespillerens barnebarn.

Nazi-spøk
Nå har Brand - som også er kjent fra filmer som «Dumpet av Sarah Marshall» og «Get him to the Greek» - igjen havnet i medias søkelys, etter en nazispøk under tirsdagens kjendisfest GQ Awards i London.

Da Brand mottok en pris, klarte han ikke å dy seg for å rette et spark mot arrangementets sponsor, klesmerket Hugo Boss.

- Dere som kan litt historie vet vel at de laget uniformer til nazistene. Man kan si mye om nazistene. De hadde sine feil, men man kan ikke nekte for at de så fantastisk ut! sa han fra scenen.

Deretter skal han ifølge The Sun ha plassert fingeren sin under nesen for å imitere nazilederen Adolf Hitlers bart og gått over scenen i en komisk militærmarsj.

Ble kastet ut

Utbruddet førte til at Russell ble kastet ut fra det offisielle nachspielet senere på kvelden.

GQs redaktør Dylan Jones skal ifølge The Sun selv ha bedt vaktene fjerne Brand.

Firmaet Hugo Boss skal ifølge avisens kilder ha vært rasende, men har hittil ikke kommentert Brands utbrudd.

- Han ropte «Nazi-sympatisører» i det han ble ført ut, sier et øyenvitne til avisen.

Nekter å be omm unnskyldning
Russell Brand nekter å be om unnskyldning og hevder han ikke har gjort noe galt.

«GQ redaktøren: Det du gjorde var fornærmende mot Hugo Boss. Jeg sa: Det Hugo Boss gjorde var fornærmende mot jødene», skrev han på Twitter onsdag.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte på andre når vi hadde sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer