Denne mannen ødela ekteskapet

Men han er ikke den eneste mannen som står mellom Jordan og ektemannen...

HEFTIG FLØRT: Bilder av Katie Price sammen med boksemesteren Amir Khan i august skal ha fått Reid til å innse at forholdet deres begynte å gå i oppløsning. Etter at disse bildene ble tatt på Planet Hollywood, forlot Katie og Amir festen sammen. Foto: All Over Press
HEFTIG FLØRT: Bilder av Katie Price sammen med boksemesteren Amir Khan i august skal ha fått Reid til å innse at forholdet deres begynte å gå i oppløsning. Etter at disse bildene ble tatt på Planet Hollywood, forlot Katie og Amir festen sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Et bilde av kona med en ny mann, fikk ekteskapet mellom Alex Reid (35) og Jordan (32) til virkelig å slå sprekker.

Torsdag trykket The Sun på nytt bildene av Jordan, eller Katie Price som hun egentlig heter, ute på byen med mesterbokseren Amir Khan (24) etter en premiere i London i august. Khan ble observert mens han koste med Jordan på et VIP-område.

Alex fikk servert historien om den heftige flørten tidligere i høst, og har siden den gang kjempet en vanskelig kamp for å beholde kjæresten. Det ble ikke enklere da Jordan i forrige måned satt ringside og heiet på Khan da han forsvarte sin verdensmestertittel i weltervekt mot Marcos Maidana i Las Vegas. De to skal ha møttes under innspillingen av et TV-show i mai.

Men bokseren er ikke den eneste cagefighter-ektemannen Alex kjemper mot. Alex skal også være opprørt over Jordans nærhet til hestetreneren sin, Andrew Could.

- Bristepunktet for Alex kom da han så historier om Katie og Amir Khan. Og når Katie annonserte at hun skulle løpe London Marathon med Andrew Could i år, var det nok en spiker i kista, sier en venn av Reid til The Sun.

Nettopp forholdet til Could, skal også ha ført til mye sjalusi i Jordans første ekteskap med Peter André.

Det er ventet at det om få dager kommer en offentliggjøring om at Jordans andre ekteskap også er over.

Katie har fått søsteren til å flytte inn i hjemmet i Surrey, og ifølge kilder nær paret planlegger Alex å flytte hjem til moren sin. Foreløpig bor de i to forskjellige fløyer av huset.

Jordan selv har gjort lite for å skjule sin misnøye, sist helg skal hun ha ropt ut følgende ord på en fest:

- Ferdig med to, én igjen. Min tredje ektemann må gi meg en ny baby!

- Vi spurte Katie om det var sant at hun skulle skille seg. Hun var helt åpen om det, og sa at hun så fram til sin tredje ektemann, så lenge han kan gi henne et nytt barn. Det var en kynisk og slem ting å si, sier en av gjestene på festen.

Alex og Katie skal også ha forsøkt å få barn uten å lykkes. Katie skal ha gått igjennom hormonbehandlinger, men skal til slutt ha gitt opp dette, ifølge The Sun.

- Det er mange faktorer i sirkuset som fører til at et ekteskap går i grus. Alex ønsket desperat å bli pappa og trodde de fortsatt jobbet for det. Men Katie gikk gjennom helvete to ganger for å prøve å få Alex sin baby. Men hun orket ikke en tredje gang, men hadde ikke hjerte til å si det til ham med en gang. Når det omsider kom fram, var han knust, sier en kilde.

Jordan skrev selv om en spontanabort i sin selvbiografi, som kom i fjor.

Jordan har fra før tre barn med tidligere partnere, én med fotballspilleen Dwight Yorke og to med sin første ektemann Peter André.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ekteskapet vårt er i krise

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer