<strong>NOE SOM MANGLER?:</strong> De ferske bildene av toppmodell Karolina Kurkova på ferie i bikini får oppmerksomhet, og ikke bare på grunn av småbarnsmorens misunnelsesverdige figur. Hennes usynlige navle vekker nemlig fortsatt oppsikt...  Foto: All Over Press
NOE SOM MANGLER?: De ferske bildene av toppmodell Karolina Kurkova på ferie i bikini får oppmerksomhet, og ikke bare på grunn av småbarnsmorens misunnelsesverdige figur. Hennes usynlige navle vekker nemlig fortsatt oppsikt... Foto: All Over Press Vis mer

Denne magen skaper fortsatt forvirring

Karolina Kurkova viser frem sin sexy kropp på ferie i Italia, men det er ikke det eneste som vekker oppsikt.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Karolina Kurkova og familien på ferie nederst i saken!

SEHER.NO: I kjendisverdenen går det tilnærmet sport i å komme tilbake i toppform raskest mulig etter en fødsel. Skjønnheter som Abbey Clancy og Miranda Kerr er blant modellene som ser latterlig bra ut også etter å ha blitt mødre for første gang.

Den tsjekkiske supermodellen og tidligere «Victoria's Secret»-piken Karolina Kurkova (27) beviser nå at hun også hører hjemme i denne klubben. Dette til tross for at hun tidligere har slitt med en betennelse i skjoldbruskkjertelen som har gjort det vanskelig for henne å gå ned i vekt.

Kurkova ble mamma for første gang i oktober 2009, da hun og forloveden Archie Drury fikk sønnen Tobin Jack (21 mnd). Men på ferie på den italienske øya Ischia i Napoligulfen denne helgen, var det tydelig at en av verdens best betalte modeller fortsatt har en svært prisverdig kropp. Det skriver DailyMail.

Skjønnheten ble fotografert da hun spankulerte ned til sjøen, mens hun bar på flere flyteleker til den lille sønnen sin. 27-åringen var iført en mønstrete knyttebikini som fremhevet hennes lange ben, slanke midje og veltrente overkropp.

Men en rekke av DailyMails lesere ser ut til å legge mer merke til modellens spesielle navle enn hennes flotte figur. Bikinibildene, av en så og si «navleløs» Kurkova, får flere lesere til å stille spørsmål som:

«Uæh, hvor er navlen hennes??!», «Hun har ingen navle! :o» og «Hvor ble det av navlen hennes?».

Dette til tross for at modellens «navlemysterium» faktisk ble oppklart for flere år siden. Den tsjekkiske skjønnheten måtte nemlig igjennom en operasjon da hun var baby, sannsynligvis på grunn av navlebrokk, som har resultert i at hun ikke har navle.

Navleløs eller ikke, Kurkova lekte uanfektet med sjarmerende Tobin Jack i det deilige vannet og hjalp ham opp i en liten gummibåt med Disney-figurer på. Når sønnen var lei av å leke overtok supermodellen gummibåten, som hun brukte som flytemadrass mens hun pratet med en venninne i vannet.

Den smekre småbarnsmoren befinner seg på den idylliske, italienske øya sammen med sønnen og forloveden, der turtelduene blant annet deltar på Ischia Global Film And Music Festival.

Ifølge DailyMail var hun trolig også blant kjendisgjestene i bryllupet til «The Fighter»-produsenten Ryan Kavanagh og koreografen Britta Lazenga på øya Capri i løpet av helgen. Kurkova og forloveden var også til stede da fyrst Albert og Charlene Wittstock giftet seg i Monaco den første helgen i juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her forlater de sykehuset med den nyfødte 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer