- Denne lille jenta har forandret livet mitt

Kim Kardashian viste stolt fram datteren på morsdagen. Sjekk hva hun fikk i gave av Kanye.

FAMILIELYKKE: Kim Kardashian postet dette sort/hvitt-bilde på Instagram på morsdagen søndag, og fortalte hvor lykkelig hennes datter North West og forlovede Kanye West gjør henne. Foto: Faksimile Instagram
FAMILIELYKKE: Kim Kardashian postet dette sort/hvitt-bilde på Instagram på morsdagen søndag, og fortalte hvor lykkelig hennes datter North West og forlovede Kanye West gjør henne. Foto: Faksimile Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag var det morsdag i USA, og en lykkelig Kim Kardashian (33) oppdaterte følgerne sine på Instagram med flere bilder fra dagen.

33-åringen har datteren North West (11 mnd) med forloveden Kanye West (36).

Han overrasket kjæresten med en spesiell morsdagsgave:

«Jeg våknet til en vegg av roser, hortensia og pioner!!! Jeg har verdens beste forlovede! Jeg elsker deg så mye, baby!!!!! #HappyMothersDay».

Kim Kardashian, som denne måneden gifter seg for andre gang, la også ut et sort/hvit-bilde av seg seg selv og datteren, hvor hun skriver at hun er takknemlig over å ha fått lille North i livet sitt.

«Denne lille jenta har forandret livet mitt på flere måter enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Å være mamma er den mest fantastiske følelsen i hele verden. God morsdag til alle mødre der ute!».

Franskinspirert brudeshower
 

Denne måneden gifter Kim og Kanye seg i en storslått seremoni i Paris, og i helgen var det duket for franskinspirert brudeshower for ettbarnsmoren.

STOLTE FORELDRE: Kim Kardashian og Kanye West gifter seg i Paris denne måneden. Her fra MET-gallaen i New York forrige uke.  Foto: Stella Pictures
STOLTE FORELDRE: Kim Kardashian og Kanye West gifter seg i Paris denne måneden. Her fra MET-gallaen i New York forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Feiringen, som varte i et par timer, foregikk i et rom på Beverly Hills-hotellet som var pyntet med hvite roseoppsatser, og på gjestelisten var blant andre mamma Kris Jenner (58), søstrene Kourtney (35) og Khloé Kardashian (29) og Kylie Jenner (16), samt kjente venner som den gravide sangeren Ciara (28), designer Rachel Roy (40), og modell og reality-stjerne Brittny Gastineau (31).

Ryktene har også svirret om at Kim og Kanye skal gifte seg i en privat seremoni før bryllupet.

En kilde nær paret har nemlig avslørt at de allerede har skaffet vielsessattest, og at de har fått en såkalt «konfidensiell attest» som gjør at de slipper å møte opp i et rettslokale for å få utført seremonien.

Dette benekter derimot en kilde nær Kardashian-familien overfor nettstedet People at er tilfelle.

Men sikkert og visst er det at reality-prinsessen får rapper-prinsen i kjærlighetsbyen Paris 24. mai.

LES OGSÅ: Derfor nekter Jay Z og Beyoncé å komme å Kardashian-bryllupet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer