Denne lille jenta er blitt et TV-fenomen

Honey Boo Boo er kåret til et av Amerikas mest fascinerende mennesker. Se realitystjernen som tar verden med storm. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun er en av de mest kontroversielle TV-stjernene i Amerika, nå får også norske seere muligheten til å bli kjent med 7 år gamle Alana Thompson, også kjent som «Honey Boo Boo».   

Programmet har allerede blitt en stor snakkis i Amerika og nå sendes showet om syv år gamle Alana også i Latin-Amerika, midtøsten og store deler av Europa. Onsdag kveld har det premiere på norske TLC.

Serien følger frittalende Alana Thompson (7) og hennes familie i den amerikanske staten staten Georgia der de gjørmebryter, spiller bingo og handler med rabatt-kuponger. Alana deltar selvsagt også i flere skjønnhetskonkurranser. 

Etter at hun først slo igjennom i den svært omdiskuterte realityserien «Toddlers & Tiaras» - som handler om missekonkurranser for småbarn - ble Alana raskt så populær at hun fikk sin egen TV-serie.

Til tross for at serien om Alanas liv har blitt stemplet som «skrekkelig» og blitt beskyldt for å utnytte små barn, har «Here Comes Honey Boo Boo» blitt et av USAs mest sette program i løpet av kort tid. Men ikke alle liker det de ser og «Real Housewife»-stjernen Kenya Moore er bare en av flere om kritiserer det lille stjerneskuddet. 

- Honey Boo Boo er ingen rollemodell for unge kvinner. Moren hennes putter henne på scenen og hun ser ut som en liten prostituert, sier hun til nettstedet crunktastical. 

Syv år gamle Alana har sammen med sin mamma June vært gjest på flere av USAs mest kjente talkshow, som «The Daily Show» og «The Jimmy Kimmel Show».

Den lille jenta har også blitt en hit på nettet, spesielt for uttrykket «Redneckognize», et ordspill på slangordet «rednecks», som ofte brukes om den hvite arbeiderklassen i USAs sørstater. 

Men Alana har også sine forkjempere og fans. I fjor ble hun kåret til en av «Årets mest fascinerende person i 2012» av den respekterte journalisten Barbara Walters. 

Se «Honey Boo Boo Child» på TLC Norge onsdag kveld kl. 22.00. LES OGSÅ: Miley fjernet forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer