Kjetil Jansrud:

- Denne kvinnen er alt jeg ønsket meg og mer til

Kjetil Jansrud forlovet seg i hemmelighet for ett år siden.

FORLOVET: Kjetil Jansrud avslører at han for nøyaktig ett år siden ble forlovet, i all hemmelighet. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
FORLOVET: Kjetil Jansrud avslører at han for nøyaktig ett år siden ble forlovet, i all hemmelighet. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag avslører alpinist Kjetil Jansrud (36) på Instagram, at han tok motet til seg og fridde til kjæresten Benedicte Isabel Mortensen for nøyaktig ett år siden.

- Denne kvinnen er alt jeg ønsket meg og mer til, og hun sa heldigvis ja, skriver Jansrud.

En stolt og forelsket Jansrud legger til at det nå var på tide å dele den gledelige nyheten med alle sammen.

- Noen ganger er det fint å holde på et øyeblikk og dele det med nære venner og familie. Det har gått ett år siden jeg visste at du ville bli konen min og jeg kunne ikke vært mer glad.

Ble foreldre

Det var i april 2017 det ble kjent at alpinstjernen hadde funnet lykken med Mortensen.

Året etter fortalte Jansrud, som gjennom store deler av forholdet har vært på reisefot, at han og kjæresten klarte seg fint med avstanden mellom seg.

- Det går veldig bra, vi er flinke til å pleie kjærligheten, delte han den gang med Se og Hør.

- Det var ikke noen overraskelse for Benedicte at jeg er mye ute og reiser. Jeg var tidlig ute med å si at «sånn er det». Hun fikk oppleve litt av det sist vinter, og det blir det samme i år. Det har gått veldig bra til nå.

MINNES: Kjetil Jansrud minnes Finn Christian «Finken» Jagge etter bisettelsen fra Nordstrand kirke i Oslo. Video: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Etter tre år som kjærester kunne duoen avsløre den hyggelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

- Mitt livs seier. Jeg er kjempeglad, spent og litt nervøs - men mest av alt veldig glad for å meddele at vi blir tre til sommeren, skrev Jansrud på Instagram sammen med et bilde av sin kjære som viste frem en voksende babymage.

Og i juli i fjor kom datteren Frøya til verden.

- Velkommen til verden, Frøya. På søndag opplevde jeg det største øyeblikket i livet. Jeg kan ikke beskrive følelsene av å se Benedicte kjempe gjennom en timeslang fødsel, for å så kunne holde datteren vår. Jeg er så stolt av deg. Frøya er perfekt, skrøt den nybakte faren da i et innlegg på Instagram.

LES OGSÅ: - Helt latterlig slitsomt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer