SIRKELTRENING: Selv om Kristin Cavallari egentlig hater å trene, har hun nå startet med sirkeltrening for å holde kroppen i form. Foto: Stella Pictures
SIRKELTRENING: Selv om Kristin Cavallari egentlig hater å trene, har hun nå startet med sirkeltrening for å holde kroppen i form. Foto: Stella PicturesVis mer

- Denne kroppen kommer ikke av seg selv

Mens Heidi Montag har latt seg operere ti ganger på én dag, har "The Hills"-kollegaen en helt annen metode.

SEHER.NO: "The Hills"-skjønnheten Kristin Cavallari har den siste tiden blitt sett i en ny og slankere utgave av seg selv. Nå avslører hun hemmeligheten.

- Denne kroppen kommer ikke av seg selv, forteller Cavallari ifølge Woman.
 
Selv om realitystjernen ikke er så glad i å trene, så gjør hun det hun må for å holde kroppen i form, og har nå startet med sirkeltrening.

- Jeg sleper meg selv ned til treningsstudioet, selv om jeg hater det, sier hun.

Heldigvis synes Cavallari det blir lettere etterhvert, ettersom man starter å se forandringer på kroppen.

- Jeg tror at når man starter å se resultater, så blir det lettere å finne motivasjonen til å trene. Det er også lurt å skaffe seg en treningspartner, fordi da kan man motivere hverandre, sier hun.


Cavallari mener også at det er viktig å slippe seg løs en gang i blant.

- Jeg gir meg selv lov til å spise hva jeg vil en dag i uken, sier hun.

Dermed ser det ut til at hun har valgt en ganske annen vei til vakker kropp, enn hennes "The Hills"-kollega Heidi Montag, som nylig innrømmet å ha tatt ti operasjoner på én dag. Hun innrømmet også at hun er avhengig av plastisk kirurgi.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring oss på vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Erstatter Lauren i "The Hills"